FILMEZZUNK.HU
Hivatalos, jön a Mad Max - A harag útja folytatása!

Sokkoló dolgokat vallott be Charlize Theron a Mad Max forgatásáról

16923

Sokkoló dolgokat vallott be Charlize Theron a Mad Max forgatásáról

A hatalmasat szólt a mozikban a 2015-ben mozikba került Mad Max, a későbbiekben azonban nem csak a rendező, George Miller került kisebb összetűzésbe a stúdióval a film költségvetése miatt, hanem mint utólag kiderült, a forgatáson sem uralkodott mindig nyugodt légkör.

4) Charlize Theron és Tom Hardy - Mad Max: A harag útja (2015)

Mindez a két főszereplőt alakító Charlize Theronnak és Tom Hardynak volt köszönhető, akik Furyosat és Maxet alakították. A színésznő a New York Timesnak adott interjújában mesélt arról, mennyire is fordult olykor egészen paprikásra a hangulat. Theron nem tagadta, hogy ő maga hatalmas nyomást érzett a szerepe miatt, és emiatt nem egyszer összetűzésbe keveredett kollégájával, ugyanakkor azt is megjegyezte, hogy Hardy nem egyszer Millerre is kirohant.

“Utólag belegondolva, azt hiszem nem tanúsítottam elég empátiát Tom felé, és nem értettem meg, milyen nehéz helyzetben is van azzal, hogy Mel Gibson után nem kis elvárásnak kell megfelelnie ebben a szerepben, és ez ijesztő. Mindannyian falakat emeltünk, hogy védjük magunkat, ahelyett, hogy azt mondtuk volna egymásnak, hogy ‘Nézd ez félelmetes neked is és nekem is, és próbáljunk úgy tenni, ahogy a karaktereink, hogy ez most a túlélésről fog szólni’”

– nyilatkozta a színésznő. Tom Hardy egy korábbi interjúban szintén megjegyezte az eset kapcsán, hogy utólagosan ő maga is bánja, hogy számos helyzetben nem tudott érettebben viselkedni. A páros mindenesetre remekül működött együtt A harag útjában, és a nézők ebből semmit sem vettek észre.

Már 51 éve, hogy elhunyt Bruce Lee – Ritkán látott lánya így néz ki napjainkban

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·