FILMEZZUNK.HU
Már 48 éve, hogy elhunyt Bruce Lee – Ritkán látott lánya így néz ki napjainkban

Már 51 éve, hogy elhunyt Bruce Lee – Ritkán látott lánya így néz ki napjainkban

66544

Már 51 éve, hogy elhunyt Bruce Lee – Ritkán látott lánya így néz ki napjainkban

Bruce Lee tragikusan elhunyt fiáról, Brandon Lee-ről mindenki hallott. Ám azt már kevesebben tudják, hogy a legendás kung-fu-sztárnak volt egy lánya is. Shannon Lee 1969-ben született, négy évvel később, mint bátyja, Brandon, édesanyjuk Linda Lee Cadwell, akit a színész 1964-ben vett feleségül.

A már 54 éves Shannon megpróbálkozott a színészettel is, de leginkább a producerkedéssel foglalkozik, ezenfelül a Bruce Lee Alapítvány vezetőjeként mindent elkövet, hogy édesapja emlékét és munkásságát megőrizze és továbbadja az elkövetkező generációknak. Egyebek közt iskolai programokat szerveznek, ahol a gyerekeket megismertetik édesapja életével, így erősítve bennük, hogy ne adják fel álmaikat. Mindemellett pedig igazgatója a Bruce Lee Enterprisesnak, miután 2008-ban visszavásárolta a Universal Studiostól a Bruce Lee-filmekért és magáért a Bruce Lee márkáért járó jogokat. Azóta a Bruce Lee név több termékhez is kapcsolódik, a ruházattól kezdve az italokig.

Shannon Lee

Shannon Lee egyébként jó kedélyűnek és energikusnak írja le édesapját, aki nagyon szeretett játszani a gyerekeivel. Bár csak villanásokra emlékszik belőle – négyéves volt, amikor apja meghalt -, emlékei szerint melegszívű édesapa volt. Shannon egy ügyvédhez ment feleségül 1994-ben, egy kislányuk született, Wren már 11 éves.

Már 48 éve, hogy elhunyt Bruce Lee – Ritkán látott lánya így néz ki napjainkban

Liam Neeson megint szétcsap a rosszfiúk között, itt az új akciófilmjének az előzetese!

(Via Femina.hu)


Article Tags: · · ·