FILMEZZUNK.HU
Van egy horrorfilm Sylvester Stallonétől, amit valószínűleg még sosem láttál

Van egy horrorfilm Sylvester Stallonétől, amit valószínűleg még sosem láttál

7924

Van egy horrorfilm Sylvester Stallonétől, amit valószínűleg még sosem láttál

Bár Sylvester Stallone mindenki fejében elsősorban akciószínészként él, a színész karrierjét sportdrámával kezdte. Tény, hogy a legtöbbször különféle akciófilmekben láthattuk, de időnként feltűnt komédiákban is, illetve ahogy idősödött, úgy próbált meg végleg kibújni az akciósztár skatulyából. Egyszer még egy horrorfilmmel is megpróbálkozott.

A D-Tox 2002-ben hosszas huzavona után került csak a mozikba, de akkor is csak limitált helyszínen. Ez nem csoda, ugyanis a D-Tox első tesztvetítései finoman szólva sem arattak nagy sikert, ezért a stúdió először hónapokra a fiók mélyére süllyesztette a kópiát. Később aztán elrendelték néhány jelenet újraforgatását, amit el is végeztek, ezzel az utolsó csata is valamivel izgalmasabbá vált, de már ez sem sokat segíthetett a filmen. A D-Tox története egy FBI-ügynökről, Jake Malloyról szól, aki egy gyilkosság szemtanújaként vonul be egy kifejezetten rendőröknek fenntartott rehabilitációs intézetbe, hogy rendbe tegye magát mentálisan. Ez a lépés nem jön be neki, ugyanis miután az intézetet egy hóvihar elvágja a külvilágtól, a bentlakókat sorra gyilkolni kezdi valaki.

A D-Tox tulajdonképpen egy klasszikus slasher mozi, ám abból is a közepesen rossz fajtából. Ezen az sem sokat segített, hogy egész parádés szereplőgárdát hoztak össze hozzá. Sylvester Stallone mellett feltűnik még Kris Kristofferson, Jeffrey Wright és Tom Berenger is. Érdekesség, hogy a filmet eredetileg Sylvester Stallone korábbi akciódrámája, a Copland folytatásának szánták, ám idővel ebből alakult át a végül mozikba került horrorfilmmé. Sylvester Stallone sem előtte és sem ezt követően nem vállalt szerepet hasonló alkotásban, a film sikertelensége láttán ezen mondjuk, nem is csodálkozunk.

Istenbe vetett hitének köszönheti Josh Brolin, hogy leszokott az alkoholról

(Via Mafab.hu)


Article Tags: · ·