FILMEZZUNK.HU

Ez a szőke szépség Brendan Fraser barátnője – Egy forgatáson ismerkedett meg egymással a boldog páros

1326

Ez a szőke szépség Brendan Fraser barátnője – Egy gálán jelent meg a boldog páros

A múmia filmek után eltűnt, majd A bálnával Hollywood egére visszakatapultált Brendan Fraser jelenleg az egyik legünnepeltebb csillag a sztárvilágban, új filmjei mellett pedig párkapcsolata is legalább annyira lázban tartja a világot, különös tekintettel a szerelmi életére. Brendan Fraser és sminkesként dolgozó Jeanne Moore egyébként meglehetősen sokáig a reflektorfénytől távolt tudta tartani a kapcsolatukat, ám nincs semmi meglepő abban, hogy mindenkit érdekel, ki az a nő, aki mellett a 2000-es évek egyik legkapósabb férfisztárja boldogságra lelt.

Ez a szőke szépség Brendan Fraser barátnője - Egy gálán jelent meg a boldog páros

A pár először a 2022-es Velencei Filmfesztiválon debütált a vörös szőnyegen, Jeanne pedig utána a SAG Awardra is elkísérte kedvesét, ahol le sem tagadhatták volna, hogy mennyire boldogok, hiszen végig teljesen összefonódva, kéz a kézben töltötték az estét.

Ez a szőke szépség Brendan Fraser barátnője - Egy gálán jelent meg a boldog páros

A színész egyébként korábban Afton Smith színésznővel alkotott egy párt, ám 2007-ben szakítottak. Három közös gyerekük van: Griffin (20), Holden (18) és Leland (16). Bár nem világos, hogy Brendan és Jeanne mióta vannak együtt, az biztos, hogy Jeanne az első nő, akivel felvállalta kapcsolatát a sztár Aftonnal való válása óta.

Leonardo DiCaprio elárulta, hogy az Oscar-díjas filmjében igazi állattetembe feküdt

(Via Joy.hu)


Article Tags: · · ·