FILMEZZUNK.HU
Emlékszel még a Hegylakó sármos Duncan MacLeodjára? Adrian Paul 64 évesen is nagyon jóképű - Adrian Paul

Emlékszel még a Hegylakó sorozat sármos Duncan MacLeodjára? Adrian Paul 64 évesen is nagyon jóképű

12519

Emlékszel még a Hegylakó sorozat sármos Duncan MacLeodjára? Adrian Paul 64 évesen is nagyon jóképű

Adrian Paul már 64 éves, de több évtizedet is letagadhatna. A ’90-es években taroltak a különböző kalandfilmek és sorozatok, amelyek közül az 1992-es Hegylakó című széria a magyarok egyik kedvence lett. Az 1986-os azonos című amerikai nagyjátékfilm sikerét tovább fokozta a misztikus sorozat, amelynek intrójában szintén felcsendült a felejthetetlen riff a Queen: Princes of the Universe című dalából. A nézők imádták a halhatatlan kalandorról szóló történetet, amelynek sikerét jól mutatja, hogy hat évadot is megélt.

Emlékszel még a Hegylakó sármos Duncan MacLeodjára? Adrian Paul 64 évesen is nagyon jóképű - Adrian Paul

Nők millióinak rabolta el a szívét

A sorozat főszereplője a félig angol, félig olasz brit színész, Adrian Paul lett. Gyermekkorában gyakran szerepelt iskolai előadások alkalmával különféle színdarabokban, de ekkor még nem kötelezte el magát a színjátszás mellett. Karrierje kezdetén modellkedett, majd táncos-koreográfusként vállalt munkát. Első filmszerepét a táncnak köszönhette: a híres Dinasztiában című tévésorozatban kapott egy kisebb szerepet, ahol egy orosz balett-táncost alakított. A sármos színész innentől kettesével szedte a lépcsőfokokat Hollywoodban: Broadway-darabok és a tévés epizódszerepek (Szépség és Szörnyeteg, Gyilkos sorok, Tarzan) következtek, játszott többek között Sandra Bullock oldalán is. A Hegylakó előtt csak egy nagyobbacska szerepe volt, 1991-ben kapta meg első főszerepét a Bagoly című filmben.

Adrian Paul már 64 éves, de több évtizedet is letagadhatna

Adrian Paul Hewitt ennek a szerepnek köszönheti, hogy megismerte őt a világ. Az angol színész és koreográfus formálhatta meg a főhős, Duncan MacLeod szerepét, akinek férfias megjelenéséért női nézők ezrei bomlottak. A genetika a sármos színész oldalán áll, hiszen bár már betöltötte a 64. életévét, éppoly dögös, mint 30 évvel ezelőtt.

10 híres filmszerep, amely egyszerre volt áldás és átok az azt eljátszó színésznek

Az Alkonyat-filmek gyereksztárja felnőtt és dögös nő lett belőle

(Via Femcafé.hu)


Article Tags: · · ·