FILMEZZUNK.HU
Sajnos most már biztos: Johnny Depp nélkül jön a következő Karib-tenger kalózai-film

Johnny Depp visszatérhet, mint Jack Sparrow kapitány!

1806

Jó hírek érkeztek A Karib-tenger kalózai 6 felől: Johnny Depp visszatérhet, mint Jack Sparrow kapitány!

Sean Bailey a Walt Disney Studios Motion Picture Production elnökeként az egérház összes élőszereplős produkciójáért felelős. A New York Timesnak most betekintést engedett a munkájába “Az ember, aki újragondolja a Disney klasszikusait a mai világ számára” című portréjához.

14 elrejtett filmrészlet, amiket még te sem vettél észre

Elárulta, hogy jelenleg “több mint 50 filmet” felügyel a fejlesztés különböző fázisaiban. Elmondása szerint az egyik prioritás egy új Karib-tenger kalózai-film, amely újraindítaná A Karib-tenger kalózai franchise-t. És ebben már tettek is néhány lépést:

“Úgy gondoljuk, hogy van egy igazán jó és izgalmas történetünk, amely tiszteleg az előtte lévő filmek előtt, de van valami új mondanivalója is”

– árulta el Bailey, így legalábbis úgy tűnik, hogy már létezik egy kezdetleges forgatókönyv A Karib-tenger kalózai 6-hoz. Arra a kérdésre, hogy Johnny Depp visszatérhet-e Jack Sparrow kapitány szerepébe a körülötte lévő problémák és negatív sajtó ellenére, Bailey válasza meglehetősen kitérő: “Noncommittal at this point” volt, ami azt jelenti, hogy “nem akarok most elköteleződni”.

A visszafogottság ellenére a megviselt szupersztár néhány rajongója is reménykedik: a Disney legalábbis nem zárkózott el kategorikusan Depp visszatérése elől. Úgy tűnik tehát, hogy az ajtó résnyire nyitva áll. Hogy nyitva marad-e, azt csak a jövő fogja megmutatni.

Így néznek ki idősebb korukban az akciófilmek legendás sztárjai

(Via mafab.hu)


Article Tags: · · · ·