FILMEZZUNK.HU

Emlékszel Kevin apukájára a Reszkessetek, betörőkből? Sajnos tragikus módon fejeződött be az élete

10735

Emlékszel Kevin apukájára a Reszkessetek, betörőkből? Sajnos tragikus módon fejeződött be az élete

John Heard nagyon jó színész volt. Általában kisebb szerepeket kapott, de aki emlékszik a Megcsalatva című Goldie Hawn-krimire és benne John Heardre, a kettős életet élő, gonosz és gyilkos férjre, egyik főszerepére, pontosan tudja ezt. Népszerűségét a Reszkessetek, betörők! apafigurájával szerezte, de korábban a Segítség, felnőttem című Tom Hanks-vígjátékban is már sikere volt. Fontos szerepet kapott a Célkeresztben című krimiben is, Clint Eastwood és John Malkovich mellett. Több tévésorozatban is játszott, a Maffiózók korrupt rendőrfigurájáért Emmy-díjra is jelölték.

Peter McCallister - John Heard

Ahogy sok amerikai színész, színházban nemigen játszott. Elsősorban a szórakoztató filmekben szerepelt, de dolgozott azért nagy rendezőkkel is: Martin Scorsesével, Robert Redforddal vagy Brian De Palmával. Ahogy egyik legsikeresebb filmjében, A Pelikán-ügyiratban, a valóságban is furcsa körülmények között és egy szállodai szobában halt meg John Heard.

Emlékszel Kevin apukájára a Reszkessetek, betörőkből? Sajnos tragikus módon fejeződött be az élete - John Heard

A hivatalos történet szerint Heard 2017. július 21-én szívrohamban halt meg, 71 évesen. Halálát egy ritka hipertóniás szívbetegség okozta. Holttestét a Palo Alto-i (Kalifornia) szállodában dolgozó személyzet találta meg, ahol azt mondták, hogy a Stanford Egyetemi Kórházban végzett kisebb hátműtétje után lábadozott. Halála okát a boncolása után derítették ki; hátműtétje nem játszott szerepet váratlan halálában. Nyughelye az Old South temetőben található, a Massachusetts állambeli Ipswich-ben.

Sylvester Stallone elképesztően őrült horrorfilmet szeretne készíteni Rambo módra


Article Tags: · ·