FILMEZZUNK.HU
Sikerült legyőznie a gyilkos kórt! Shannen Doherty 50 évesen jobban néz ki, mint valaha

Lesújtó hírt közölt Shannen Doherty az állapotáról – Azt is elárulta, hogy hány éve lehet vissza

2817

Lesújtó hírt közölt Shannen Doherty az állapotáról – Azt is elárulta, hogy hány éve lehet vissza

Shannen Doherty, a Bűbájos boszorkák és a Beverly Hills 90210 sztárja kedden jelentette be, hogy negyedik stádiumban lévő mellrákja már átterjedt az agyára és a csontjára is. Az agyi áttét rendkívüli szövődmény; a mellrákos betegek mindössze 10-15 százalékát érinti, akik általában bele is halnak a diagnózist követő két éven belül.

Shannen Doherty

Kitartást a színésznőnek!

Az 52 éves színésznő november 29-én megjelent, a People magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy a legutóbbi vizsgálatok szerint betegsége átterjedt a csontjaira is. A Beverly Hills 90210 és a Bűbájos boszorkák sztárja hosszú évek óta folytat ádáz küzdelmet a gyilkos kórral. Először még 2015 márciusában diagnosztizáltak nála mellrákot, akkor majd két évig kapott kemoterápiás kezelést. Az év tavaszán úgy nyilatkozott, gyógyulófélben van, 2020 februárjára azonban a betegség sajnos visszatért, és a színésznő ekkor már IV. stádiumú rákról beszélt.

„Nem hiszem, hogy ezt könnyen fel tudom dolgozni, de azon vagyok, hogy sikerüljön. Sok-sok keserű pirulát le kell nyelnem ezen az úton, de szentül hiszek abban, hogy az életünk nem ér véget abban a pillanatban, ahogy megkapjuk a rettegett diagnózist. Mindig van miért tovább és tovább küzdeni.”

– fűzte a felvételekhez.

„Kész őrület, hogy még mindig nincs gyógymódunk erre. Nem akarok meghalni”

– mondta, megjegyezve, hogy a betegség arra kényszerítette, hogy elkezdjen a saját életében is magasztosabb célokat kitűzni magának. Az 52 éves Shannen Dohertynél először 2015-ben diagnosztizáltak mellrákot, mely már ekkor átterjedt a nyirokcsomóira. A színésznő az évek folyamán masztektómián, kemoterápiás és sugárkezeléseken is átesett.

Jane Fonda megnyílt a hite felől: “Istennek köszönhetem a sikereimet”

(Via Noklapja.hu)


Article Tags: · ·