FILMEZZUNK.HU

Sylvester Stallone megválaszolta a nagy kérdést, hogy ki nyerne, ha Rocky és Rambo összeverekedne

8026

Sylvester Stallone megválaszolta a nagy kérdést, hogy ki nyerne, ha Rocky és Rambo összeverekedne

Sylvester Stallone a ’80-as és ’90-es évek egyik legnagyobb akciósztárja volt, egy igazi ikon, akinek a neve elég volt megannyi film sikeréhez. De szerepelhetett akárhány filmben, a nevét a rajongók örökre két karakterrel kötötték össze: Rocky Balboával és John Rambóval.

Sylvester Stallone megválaszolta a nagy kérdést, hogy ki nyerne, ha Rocky és Rambo összeverekedne?

Kétségtelenül e két karaktere a leghíresebb és őket alakította pályafutása során a legtöbbször. Adódik tehát a kérdés: ha e két kőkemény harcost egymásnak eresztjük, ki marad állva? A sztár hivatalos Instagram-fiókjában osztott meg egy rajongó által készített plakátot, amely Rocky és Rambo bunyóját reklámozza. A képhez pedig egy kimondottan részletes „szakmai” elemzést is írt, amelyben levezeti, milyen kimenetele lenne egy ilyen összecsapásnak. A következőképp fogalmaz:

„Még én is fizetnék, hogy megnézzem ezt. Ha két férfi az utcán találkozik és szabályok nélkül bunyózik, akkor a következőképp alakulna a végeredmény szerintem. Ha a felek állva maradnak, akkor egyértelműen Rocky győzne a testütéseivel és jobbhorgai kiütnék Rambót. Ha viszont a földre kerülne a harc, Rambo kerekedne felül egy véres és brutális csatában. Ha kint harcolnak, akkor szerintem az első összecsapás során Rocky vinné be az első öt-hat ütést. Ha ezek nem ütnék ki Rambót, ami szerintem nem történne meg, hacsak nem találja el teljesen tisztán, akkor idővel Rambo képességei is megmutatkoznának. Kőkemény támadásokat indítana szemre, torokra és a test összes sebezhető pontjára, amivel végül a földre vinné és széttépné. De persze Rocky hihetetlenül rugalmas és nagyon jó a földön is. Nekem ez a véleményem erről a fiktív világról. A végeredmény, hogy egyik fél sem lenne többé ugyanaz az ember.”

Stallone tehát diplomatikusan nem hozott ki egyértelmű győztest. Te egyetértesz vele?

Ő Dwayne Johnson bombázó felesége, akivel már 17 éve elválaszthatatlanok egymástól

(Via Mafab.hu)


Article Tags: · · ·