FILMEZZUNK.HU

Harrison Ford ritkán látott lányából egzotikus szépségű nő lett – Friss fotókon a 33 éves Georgia

34940

Harrison Ford ritkán látott lányából egzotikus szépségű nő lett – Friss fotókon a 33 éves Georgia

Georgia édesapja nyomdokaiba lépve szintén Hollywoodban bontogatja szárnyait. A 80 éves Harrison Fordot a minap ritkán látott lányával kapták lencsevégre nyugat-hollywoodi vásárlókörútjuk alkalmával. Az Indiana Jones sztárja és a 33 éves Georgia láthatóan nagyon jól érezték magukat a ritka apa-lánya kiruccanáson. Harrison farmerben és szürke ingben, míg lánya fekete nadrágban, hozzá illő blézerben és fehér pólóban rótta az utat.

Georgia egyébként maga is a filmszakmában vetette meg a lábát. Játszott az American Milkshake-ben, a The Visitor rövidfilmben, valamint Jonah Hill és James Franco oldalán a 2015-ös Igaz történetben. Georgia a színész legfiatalabb gyermeke néhai feleségétől, Melissa Mathisontól, akivel 1983 és 2004 között voltak házasok. Az E. T. forgatókönyvírója 2015-ben, 65 évesen rákban hunyt el. Az egykori párnak született egy fia is, a most 35 éves Malcolm.

Harrison Ford ritkán látott lányából egzotikus szépségű nő lett - Friss fotókon a 32 éves Georgia

Georgia, Harrison Ford és felesége Calista Flockhart

Harrison Ford háromszor volt házas, első felesége Mary Marquardt volt. Ford és Marquardt 1964 és 1979 között voltak házasok. Az Oscar-díjas színész 2010-ben vette feleségül Calista Flockhartot. A nő egy évvel azelőtt fogadta örökbe gyermekét, Liamet, hogy Forddal randevúzni kezdtek volna, a filmes ikon pedig később a sajátjává fogadta a most 22 éves fiút.

Jane Fonda megnyílt a hite felől: “Istennek köszönhetem a sikereimet”

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · · ·