FILMEZZUNK.HU
Michael Oliver

Emlékszel a Talpig zűrben gyereksztárjára? Sajnos a szerepe miatt az utcára került

4343

Emlékszel a Talpig zűrben gyereksztárjára? Sajnos a szerepe miatt az utcára került

Emlékeztek még a kis agyafúrt rosszcsontra, akinek példaképe a csokornyakkendős börtönbe zárt bűnöző? Nevelő szüleinek pokoli perceket tudott okozni, de végül minden jól alakult. Juniort 29 évvel ezelőtt Michael Oliver alakította, de a Talpig zűrben hozta népszerűség a színészt inkább kellemetlenül érintette, mintsem örömmel vette volna.

Az 1990-ben világsztárrá vált Michael még csak kisgyermek volt. Sosem szerette a népszerűséget, amit édesanyja pedig nagyon kedvelt- semmi másra nem vágyott jobban, mint hogy ismert legyen, és ússzon a pénzben. A gazdagság úgy megmámorította, hogy beperelte az Universalt.

Az első rész szép kis summát hozott a kasszába, ezért a gyártók úgy döntöttek, hogy elkészítik a folytatást is. Ekkor lépett színre a nagyravágyó anya, aki megzsarolta a filmeseket, hogy nem engedi többet a fiát szerepelni, ha nem fizetnek 500 ezer dollárt. Ez miatt az anya perben is találta magát.

Michael Oliver

Mivel akkor már az Universal Pictures már rengeteg pénzt ölt a folytatás előforgatásaiba, a producerek mindent elkövettek, hogy a kis Michael biztosan ott legyen a szereplők listáján. Máskülönben 4 000 000 dollárt veszítettek volna az előzetes befektetésekkel. 1993-ban az Universal Michaelt és édesanyját zsarolás vádjával beperelte, mivel nyomás alatt fizették ki a kívánt összeget. Az Universal Pictures a pert megnyerte, így Michaelnek vissza kellett fizetnie a 190 000 dollárt, amit addig kapott.

A tartozásuk annyira elszegényítette őket, hogy el kellett adniuk a házukat, és pár évig a barátaiknál kellett lakniuk. Akkor határozott úgy az ifjú Michael, hogy soha semmi közöset sem szeretne a jövőben a showbiznisszel. Az utolsó részt 1995-ben forgatta, és azóta mozivásznon nem szerepelt. Jelenleg a zenéléssel foglalkozik, és nagyon elégedett ezzel az életével.

Tom Hardy leköpte Armie Hammert a Mad Max: A harag útja szereplőválogatása során

(Via Skubizo)


Article Tags: · ·