FILMEZZUNK.HU
Sokkoló dolgokat vallott be Ashley Greene az Alkonyat forgatásáról

Sokkoló dolgokat vallott be Ashley Greene az Alkonyat forgatásáról

16216

Sokkoló dolgokat vallott be Ashley Greene az Alkonyat forgatásáról

Ashley Greene, aki a Twilight-filmekben Alice-t alakította, a filmsorozat újra növekvő népszerűségét látva úgy döntött, podcastet indít egyik barátnőjével, amelyben amellett, hogy reagálnak a produkciókra, a forgatás érdekességeit is kielemzik. Greene mellett barátnője, Melanie Howe hallható, aki Alkonyat-szuperfannak vallja magát.

12 színész, akikre a rendezők már nem bíznak fontos szerepeket

Greene elöljáróban elárult annyit, hogy bár nagyon élvezte a munkát, nem volt mindig békés a hangulat a filmforgatásokon:

“Öt éven keresztül forgattunk, voltak hullámhegyek és hullámvölgyek, egy kis dráma, olyanok voltunk, mint egy család – a húszas éveinkben voltunk, tehát néha voltak viták. Szóval azt hiszem, ez egy olyan dolog volt, hogy az idő legnagyobb részében jó élmény volt, de emberek vagyunk, és a húszas éveinkben voltunk. El tudjátok képzelni, milyenek vagytok ma, és milyenek voltatok a húszévesen.”

– mondta Greene.

“Úgy gondoltam, nagyon szórakoztató lesz megosztani azokat a tapasztalatokat, amelyeket szereztünk. (…) Újraélni ezeket a párbeszédeket nagyszerű érzés. (…) Eláruljuk, ki kibe volt szerelmes a forgatáson, beszélgetünk arról, mi hatott pozitívan és negatívan az életünkre.”

Emlékszel még az Amerikai pite-filmek csajozógépére? Így néz ki napjainkban!

(Via Starity.hu)


Article Tags: · · ·