FILMEZZUNK.HU
Mi történt vele? Jere Burns arcát teljesen tönkretette a plasztika

Mi történt vele? Jere Burns arcát teljesen tönkretette a plasztika

3324

Mi történt vele? Jere Burns arcát teljesen tönkretette a plasztika

Jere Burns még 1970-ben kezdte filmes pályafutását, de többnyire sorozatokból ismerhetjük. Láthattuk őt többek között a Férjek gyöngye, Jogi játszmák, Helyszínelők, Totál szívás, Bates Motel: Psycho a kezdetektől, vagy az Angie Tribeca – A törvény nemében című szériákban.

Rá sem ismerni az egykori sármos színészre! Jere Burns-t is tönkre tette a plasztika

Jere maga is beleesett a fiatalodni vágyó, ám katasztrófális végkimenetelű “szépészeti” beavatkozások körforgásába. A színész túl sok botoxot kapott, így látható elváltozások tapasztalhatóak az arcán.

Mi történt vele? Jere Burns teljesen felismerhetetlenül néz ki

A homlokán megszűnt az izommozgás, így merevvé, mozdulatlanná vált az arca. A szeme felett igencsak szembetűnő ráncok jelentek meg, amelyek olyan hatást keltenek, mintha állandóan felhúzná a szemöldökét. Annyi botoxot fecskendeztek Jerebe, hogy nem tudja megmozdítani a szemöldökét, ami azt jelzi, hogy ezen testrésze lebénult. A színész már-már hasonlít egy Star Trek-es idegen létformára. A botox a homlokát sem kímélte.  Amíg a botox hatása nem hagy alább, addig Jere nem tudja az arcmimikáit sem használni. Amint alábbhagy a „csodaszer” hatása, az ijesztő pillantás alább fog hagyni és valamennyire normalizálódni fog a színész arcának összhatása.

Szerző: MéziMcFly

Élete két nagy szerepéről is lemaradt Charlie Sheen a Nagy durranás 2 miatt


Article Tags: · · · · · · ·