FILMEZZUNK.HU
Máig bánja - Élete két nagy szerepéről is lemaradt Charlie Sheen a Nagy durranás 2 miatt

Élete két nagy szerepéről is lemaradt Charlie Sheen a Nagy durranás 2 miatt

3506

Élete két nagy szerepéről is lemaradt Charlie Sheen a Nagy durranás 2 miatt

Máig bánja. Charlie Sheen magánélete igencsak botrányosnak mondható. Ám szex, drog és alkoholfüggőségeinek ellenére Hollywood egyik legsokoldalúbb színészének számított. A kilencvenes évek elején két fergeteges vígjátékban is szerepet kapott, amelyek egyúttal alighanem egy kissé be is határolták a karrierjét, hiszen az 1990-es Nagy durranást, majd az 1993-as Nagy durranás 2-t követően egyre több vígjáték szerepében láthatták a nézők.Topper Harley történetének első részében Top Gunt parodizálta ki szinte minden szemszögből, míg a folytatás a nyolcvanas évek Rambo-filmek kliséit vette sortűz alá. És bár mindkét film nagy klasszikusnak számít a kilencvenes évek vígjátékai közül, Charlienak ezért nagy árat kellett fizetnie, ugyanis ezen két film miatt két komolyabb szerepet is vissza kellett mondania.

Máig bánja - Élete két nagy szerepéről is lemaradt Charlie Sheen a Nagy durranás 2 miatt

A Zsákolj, ha tudsz! és a Tisztességtelen ajánlat főszerepét is felajánlották a színész számára, és utóbbi még egy Aranymálna-díjat is bezsebelt később, Charlie máig bánja, hogy visszamondta mindkét szerepet.Mindkét filmben végül Woody Harrelson kapta meg a korábban Sheenek felajánlott szerepeket, melyek végül áttörést is hoztak Harrelson karrierjében.

„A barátaim néha azzal viccelődnek, hogy Woodynak rózsákat kellene küldenie nekem, amiért beindítottam a karrierjét”

– mesélte Sheen. Azért fontos hozzátenni, hogy Shennek se lehet oka panaszra , hiszen a későbbiekben a Két pasi – meg egy kicsi, illetve a Nyugi, Charlie! sztárjaként tett szert még nagyobb népszerűségre.

Szerző: MéziMcFly

Salma Hayek nem hajlandó plasztikáztatni – Az 57 éves színésznő gyönyörű a friss fotóin


Article Tags: · · ·