FILMEZZUNK.HU
8 dolog, amit nem gondoltál volna az 50. születésnapját ma ünneplő Eva Mendes-ről

8 dolog, amit nem gondoltál volna az 50. születésnapját ma ünneplő Eva Mendes-ről

16315

Eva Mendes érdekességek

Eva Mendes kubai-amerikai színésznő. Színészi karrierje az 1990-es évek végén kezdődött, azóta több jelentős hollywoodi filmben is szerepelt (némelyikben még Mendez vezetéknévvel). Legismertebb alakításai a Halálosabb iramban és A randiguru című filmekben voltak. A színésznő a napokban ünnepli születésének a 50. évfordulóját, melynek alkalmából íme néhány érdekesség róla, hogy egy picit Ti is jobban megismerjétek.

A randiguru 2005 - a hét filmje

1. Mendes Miamiban született, alsó középosztálybeli szülők lányaként. A szülei válását követően, az édesanyjával Los Angelesbe költöztek. Karrierje kezdetén nyilatkozta édesanyjáról: „nagyon sokat szenvedett hogy az életem rendben legyen”.

2. A színésznő szülei révén kubai származású. Négy testvére közül ő a legfiatalabb, és az egyetlen, aki az Államokban született.

8 elképesztő tény Eva Mendes színésznőről

3. Eleinte reklámokban, videoklipekben és kisebb szerepekben tűnt fel, a mozivásznon a Diszkópatkányok (1998) című vígjátékban debütált.

4. Eva Mendes játszott Will Smith “Miami” című számának klipjében. Ő volt a lány, aki a kocsiban a refrénnél a dal szövegének egy részletét tátogja (“bienvenido a Miami”). Mendes megemlítette ezt Smith-nek A randiguru (2005) című film forgatása során, de a színész szégyenkezve bevallotta, hogy egyáltalán nem emlékszik rá.

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·