FILMEZZUNK.HU
10 érdekesség, amit nem gondoltál volna Freddie Prinze Jr.-ról

10 érdekesség, amit nem gondoltál volna Freddie Prinze Jr.-ról

1574

8) Sokan a Freddie által megformált karakterek közül a legszokatlanabbnak tartják Frederick Jonesét, aki a hetvenes évek népszerű animációjának, a Scooby-Doo főszereplőinek egyike. Barna haját szőkére festve formálta meg Prinze a Rejtély Rt. vezetőjét, aki három barátjával és a címet névként viselő kutyával old meg titokzatos ügyeket. A két filmben való alakítása maradandó élmény volt a színész számára, mert párjával, Sarah Michelle Gellarrel együtt tűnhetett fel a nagyképernyőn.

10 érdekesség, amit nem gondoltál volna Freddie Prinze Jr.-ról

Sarah Michelle Gellarrel

9) Sarah és Freddie között először barátság alakult ki, ami azért válhatott szorossá, mert a lány még nem rendelkezett jogosítvánnyal, és a színész rendszeresen fuvarozta a forgatási helyszín és Sarah otthona között. Az út alatt lehetőségük nyílt jobban megismerni egymást, és a jövőképükről beszélni, miközben rájöttek, hogy számos dologban eltér a véleményük – Freddie azt nyilatkozta 2021 májusában, hogy olyanok voltak, mint „a nappal és az éjszaka.” A szoros kapcsolat végül ahhoz vezetett, hogy a kétezres évek legelején elkezdtek randevúzni, majd két évvel később, 2002-ben házassággal kötötték össze életüket. Azóta két gyermekük született, 2009-ben lányuk, Charlotte, majd 2012-ben fiuk, Rocky. A mai napig előszeretettel osztanak meg közös fotókat és jelennek meg nyilvános eseményeken családként.

10) Freddie Prinze Jr. 2015-ben, a Misery Loves Comedy című műsorban beszélt először édesapjáról, idősebb Freddie Prinze humorista, sitcom színészről. Freddie Prinze Jr. még egyéves sem volt, amikor édesapja 1977. január 29-én öngyilkos lett.

11 híresség osztja meg a hosszú, jó házasság titkát, és ha Hollywoodnak sikerül, akkor neked is fog

Emlékszel még a Hazárd megye lordjai bombázójára? Így néz ki napjainkban!

(Érdekességek forrása)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · ·