FILMEZZUNK.HU
Jessica Simpson nevét megismerte a világ

Emlékszel még a Hazárd megye lordjai bombázójára? Így néz ki napjainkban!

4207

Emlékszel még a Hazárd megye lordjai bombázójára? Így néz ki napjainkban!

Amikor a 2000-es években Jessica Simpson nevét megismerte a világ, pillanatok alatt szexszimbólummá vált. A Hazárd megye lordjai sztárja közben családot alapított férjével, Eric Johnsonnal.

Jessica Simpson

Sorba születtek a gyerekek: Maxwell 2012-ben, Ace 2013-ban, Birdie 2019-ben látta meg a napvilágot. Utolsó terhessége nem volt egyszerű számára, ugyanis 30 kilót hízott terhessége alatt, már a szakértők is aggodalmukat fejezték ki érte. Miután a pici megszületett, szépen lassan életmódváltásba kezdett, kitartása meghozta a gyümölcsét, mára csinosabb lett, mint valaha.

Jessica Simpson nevét megismerte a világ

Az Instagramra az elmúlt napokban több olyan felvételt is feltöltött, amelyen szexi combjait is megmutatta a nagyérdeműnek. Le sem tagadhatja, mennyire jól érzi magát a bőrében. Rajongói is csak dicsérni tudták, mennyire dögös lett 45 kilós fogyása után.

Jessica Simpson

Csak szépen lassan haladt a cél felé, eleinte naponta 6 ezer, később már minimum 14 ezer lépést kellett tennie, írta meg az E! News. Ezután a konditermes edzés is újra az élete részévé vált, amit bár három gyermekkel nem egyszerű, ezért általában kora reggel időzíti a testmozgást, akkor még a kicsik általában alszanak. Étrendjét személyi edzője, Harley Pasternak alakította ki. Naponta háromszor étkezik, de még a nassolás is belefér, természetesen odafigyel az adagokra és a hozzávalókra, főleg a fehérjében és rostban gazdag ételeket részesíti előnyben. Az egyensúly jellemzi az életmódját, amibe nagy ritkán a csalás is belefér, ezt a személyi edzője mondta el a People magazinnak.

Jessica Simpson

Ő volt a csodálatos Cuddy doktornő a Doktor Houseból – Friss fotókon az 57 éves Lisa Edelstein

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·