FILMEZZUNK.HU
10 meglepő érdekesség, amit nem tudtál Olivia Wilde-ról

10 meglepő érdekesség, amit nem tudtál Olivia Wilde-ról

3149

5) A 2000-es évek elején olyan tévésorozatokban tűnt fel, mint a Fox csatorna Skin című szériája, vagy az itthon is nagy sikerrel vetített Narancsvidék. 2006-ban Justin Timberlake oldalán kapott lehetőséget a filmvásznon az Alpha Dog (2006) című filmben.

6) A következő mérföldkövet – és az ezzel járó népszerűséget – a Dr. House című sorozatban kapott szerepe jelentette, amelyet azonban 2011-ben, a filmes karrierjére való koncentrálásra hivatkozva otthagyott. A sorozatban egyébként House többször is említi, hogy figyelemmel követi A narancsvidék (2003) című sorozatot, melyben a Doktor House egyik főbb szereplője, Olivia Wilde is játszott. Mindkét szériában biszexuális karaktert alakított.

10 meglepő érdekesség, amit nem tudtál Olivia Wilde-ról

7) 2010-ben szerepelt a Tron: Örökség című sci-fiben. Olivia Wilde és Garrett Hedlund meg se születtek még, amikor az eredeti film kijött 1982-ben. Jeff Bridgest pedig látványeffekttel fiatalították vissza, mivel a programok nem öregszenek. Máskülönben Olivia volt az egyetlen olyan színész a filmben, aki olyan “program”, akinek nem kellett kontaktlencsét viselnie a szerepéhez; ez főként természetes intenzitású szeme miatt alakult így.

Garrett Hedlund és Olivia Wilde főszereplésével jöhet a Tron: Örökség folytatása!

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·