FILMEZZUNK.HU
Kiderült, hogy kik azok a színészek, akikkel Brad Pitt soha többé nem dolgozna együtt

Kiderült, hogy kik azok a színészek, akikkel Brad Pitt soha többé nem dolgozna együtt

25023

Kiderült, hogy kik azok a színészek, akikkel Brad Pitt soha többé nem dolgozna együtt

A mozivásznon általában humoros, jó kedélyű főhősöket alakít, de Brad Pittet is ki lehet hozni a sodrából. Olyannyira, hogy az Oscar-díjas amerikai filmsztár „feketelistát” írt azokról a kollégákról, akikkel soha többé nem hajlandó együtt dolgozni. Ezt a mozikban nemrég futó A gyilkos járat című produkcióbeli munkatársa, Aaron Taylor-Johnson fecsegte ki a Variety című magazinnak.

Jön az Interjú a vámpírral folytatása!

“Amikor sok színésszel dolgozol együtt, egy idő után elkezdesz feljegyzéseket készíteni, aztán eldöntöd: ezzel a kollégával biztosan nem forgatok együtt soha többé. Bradnek is van egy ilyen jó és rossz listája egyébként.”

– fecsegte ki a színész, aki elárulta, hogy Tom Cruise és Harrison Ford azok közé tartozik, akiket nagy ívben elkerül a jóképű színész. Az 1994-es Interjú a vámpírral című film főszereplői voltak Brad Pitt és Tom Cruise, de kínszenvedés volt a közös munka, mert annyira eltérő a személyiségük. Sokat csatáztak a kulisszák mögött, rivalizálásuk a stábot is kiborította.

„Különbözőek vagyunk, ha Tom az északi pólus, akkor én a déli. Mit tehetünk”

– mondta még régebben Brad. Harrison Forddal még 1997-ben hozta össze a sors Az ördög maga című thriller forgatásán. A stábtagok szerint csak úgy zengett a két sztár lakókocsija, mert rendszeresen összevesztek. Állítólag Ford sokat kritizálta az akkor még fiatal kollégáját, mert nem volt megelégedve a teljesítményével.

„Mindenki a maximumot akarta kihozni magából, ilyenkor előfordulnak konfliktusok”

– magyarázta később Pitt.

Heti mozibemutatók – 2016. december 1-től

Nem nehéz kitalálni, de ex-felesége Angelina Jolie is a fekete listán van, amiről Marion Cotillard sem maradhatott ki. Volt nejével még a Mr. és Mrs. Smith felvételei alatt jöttek össze 2005-ben. Hatalmas románc volt ez, amely családi háborúvá fajult, 2016-ban szakítottak és elváltak, de a csata még mindig nem ért véget. Jolie egy levegőt sem hajlandó szívni Pitt-tel, nemhogy közös filmet forgassanak.

Az Oscar-díjas francia Cotillard Pitték családi válságának állítólag az egyik „okozója”, ugyanis a Szövetségesek című produkcióban szerepeltek együtt 2016-ban, és felröppentek a pletykák, hogy összejöttek. Ezért hagyta el Pittet a felesége, így Cotillardról is rossz emlékei vannak.

Minden eddiginél brutálisabb előzetest kapott a Godzilla x Kong: Az Új Birodalom

(Via Blikk.hu)


Article Tags: · · · ·