FILMEZZUNK.HU

A 10 legjobb film, amelyben gyerekek kapták a főszerepet

36171

3. Pál utcai fiúk /The Boys of Paul Street, 1969/

A történet 1889 márciusában játszódik Budapesten. A Pál utcai fiúk és a vörösingesek csapata konfliktusba keveredik, amely során a középiskolás gyerekek ellopják egymás zászlaját és hadba szállnak a grundért. A fiúk gyakran katonás fegyelemmel viselkednek, szinte kész felnőttek. Csak a kis Nemecsek Ernő segítségével sikerül megvédeni a grundot, de a fiú egy korábbi kaland során tüdőgyulladást kapott, így alighanem a tragédia elkerülhetetlen.

A Pál utcai fiúk (1969) - Előzetes

2. Apád-anyád idejöjjön! /The Parent Trap, 1998/

Hallie és Annie egy nyári táborban találkoznak, ahol rájönnek, a kettejük közti megdöbbentő hasonlóság oka az, hogy ikertestvérek, akiket még születésükkor elválasztottak egymástól. Egyikük az anyjukkal él Londonban, a másik apjukkal, Kaliforniában. A két lány úgy dönt, helyet cserél, és újra összehozza szüleiket. Tervükbe azonban bonyodalom csúszik, mikor kiderül, Hallie és Annie apja újra nősülni készül.

Apád-anyád idejöjjön! (1998, The Parent Trap)

1. Reszkessetek, betörők! /Home Alone, 1990/

Az igazi bajkeverő Kevin (Macaulay Culkin) egy kissé szétszórt családban él: a hamisítatlan, párizsi vakációra, készülők szülők ugyanis otthon felejtik fiukat, amire már csak utazás közepén döbbennek rá. A talpraesett Kevin természetesen nem esik kétségbe, és élvezettel veti bele magát a tökéletes szabadságba, amit az egyedül birtokolt hatalmas ház nyújt. Ám a kellemes ünnepet két ügyefogyottrabló zavarja meg, akik gondosan kinézték maguknak az üresen álló házat karácsonyi ajándéknak – csak nem számoltak azzal, hogy Kevin felveszi a kesztyűt.

Reszkessetek, betörők! 1990

Döbbenet! Így néz ki Lindsay Lohan smink nélkül

(Történetek forrása)

//Noncsi//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·