FILMEZZUNK.HU
Mena Suvari

Kitálalt az Amerikai pite sztárja: megerőszakolták, utána évekig zaklatták a színésznőt

28918

Kitálalt az Amerikai pite sztárja: megerőszakolták, utána évekig zaklatták a színésznőt

Az Amerikai szépség és az Amerikai pite filmek sztárja, Mena Suvari önéletrajzi könyvében arról is írt, hogy tizenkét évesen megerőszakolta a bátyja egyik barátja. Ezen kívül drogfüggőségéről is őszintén írt önéletrajzi könyvében, a The Great Peace: A Memoirban Mena Suvari, akit néhány másik szerep után 1999-ben az Amerikai szépséggel és az Amerikai pitével ismert meg a világ.

Mena Suvari

A most 44 éves színésznő még az akkori interjúkon és nyilvános eseményeken is csak színészkedett, tettette, hogy jól van az őt ért traumák után. Suvari a könyvben arról írt, hogy tizenkét éves volt, amikor a bátyja egyik haverja megerőszakolta. Úgy érezte, esélye sem volt arra, hogy megtudja, milyen lehet egy intim, bizalmi kapcsolat.

Mena Suvari

A színésznőt később is többen zaklatták: amikor tizenöt évesen elkezdett színészkedni, egy ügynök is azonnal szexuális kapcsolatot akart vele létesíteni, majd három évig bántalmazó kapcsolatban élt egy fiúval, amiről tizenévesen azt hitte, teljesen normális. Később a drogokhoz menekült, erről is szó esik a könyvben.

Charlize Theron kitálalt: szexre akarták kényszeríteni több filmjének forgatásán is

(Via Zaol.hu)


Article Tags: · ·