FILMEZZUNK.HU
Robert Pattinson a világ legjóképűbb férfija egy tudományos kutatás szerint

Robert Pattinson a világ legjóképűbb férfija egy tudományos kutatás szerint

3529

Robert Pattinson a világ legjóképűbb férfija egy tudományos kutatás szerint

A tudomány álláspontja szerint Robert Pattinson az a férfi, aki a világon a legközelebb áll a tökéleteshez. A 37 éves sztár ezek szerint a legjobb arányokkal és legszebb vonásokkal rendelkezik, maga mögé utasítva olyan jóképű férfiakat is, mint például Brad Pitt vagy George Clooney.

Ki Robert Pattinson gyönyörű kedvese, akivel 3 éve elválaszthatatlanok egymástól?

Hogy rátaláljon a világ legszebb férfijára, Dr. Julian De Silva plasztikai sebész a tudományt hívta segítségül. Az ókori görögök által is használt aranymetszés szabályait figyelembe véve térképezte fel és hasonlította össze az arcokat. A legnagyobb hollywoodi szívtiprókat vizsgálta meg ezzel a módszerrel. Miután összevetette az eredményeket, arra jutott, hogy Robert Pattinson rendelkezik a legtökéletesebb arccal a világon. Az ő arányai a szemek, az orr és az áll tekintetében 92,15%-ban megfeleltek a görögök által felállított szabványnak.

Henry Cavill is csatlakozhat a Marvel moziverzumához

Henry Cavilnek sikerült egy kicsit megszorongatnia Robert Pattinsont, hiszen mögötte a második helyen végzett 91,64%-kal. A harmadik helyet Bradley Cooper szerezte meg, negyedikként Brad Pitt, ötödikként pedig George Clooney került fel a listára. De a top10-ben még olyan sztárok kaptak helyet, mint Hugh Jackman, David Beckham, Idris Elba, Kanye West és Ryan Gosling. Ryan bajnok lett az orrok tökéletességének versenyében, míg Beckham a legtökéletesebb áll tulajdonosának mondhatja magát. Meglepő módon Jason Momoa nem került fel a tökéletes férfiak listájára.

Robin Williams így kelt a gyerekszínészek védelmére a Jumanji forgatásán

(Via Kuffer.hu)


Article Tags: ·