FILMEZZUNK.HU
A legjobb 15 keresztény film gyerekeknek

A legjobb 15 keresztény film gyerekeknek

824

6) A legendás musztáng

Ez a film Hanna és az apja történetét meséli el. Matty Bear Mountain farmjára érkeztek Utah és Nevada határára. Hanna azért ment oda, hogy lefényképezze a hírhedt titokzatos vad csődöröket. De ő és új barátja, CJ rájönnek, hogy ez a gonosz Mr Novak terve. A film azt meséli el, hogyan mentik meg a vad méneseket.

7) Egyiptom hercege

Ez a gyönyörű animációs film a ’90-es évekből egy klasszikus Mózes-mese. A film szinkronhangjai olyan A-listás sztárokból állnak, mint Helen Mirren, Steve Martin és Sandra Bullock. A gyerekek garantált élményét biztosítja.

Biblia a vásznon - avagy 10 film, amelyben megelevenedik a Biblia

8) Sammy nagy kalandja: A titkos átjáró

A film Sammy, a tengeri teknős kalandjairól és szórakoztató történeteiről szól. Sammy a világ óceánjaiban úszkál, hogy megkeresse élete szerelmét. Sammy és legjobb barátja, Ray együtt rendkívüli dolgokat tapasztalnak, és ijesztő kihívásokkal néznek szembe útjuk során. A film egy tengeri teknős valós életútján alapul; a történet bemutatja a lény lélegzetelállító útját, ahogyan végig járja az izgalmas utazást.

9) A születés

Élje át a Jézus születéséhez vezető eseményeket a születéstörténet eme erőteljes újramesélésében. Kövesd Máriát és Józsefet, amint Betlehembe utaznak, és tanúi lesznek Isten fiának csodálatos érkezésének. Ez a gyönyörűen forgatott és érzelmekre ható film segít a gyerekeknek megérteni a karácsony igazi jelentését, és arra ösztönzi őket, hogy higgyenek Isten tervében.

10) Irány a bárka!

Hamarosan az egész vidéket elönti az ár, így az állatok Noé bárkáján húzzák meg magukat, ám Dave és fia, Fancsi nem kapnak meghívást a hajóra. Egy furfangos csel által sikerülne feljutniuk, ám Fancsi lemarad a többiektől, és így egy óriási kaland veszi kezdetét.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·