FILMEZZUNK.HU
Minden idők 12 legjobb filmje Agatha Christie művei alapján

Minden idők 12 legjobb filmje Agatha Christie művei alapján

77742

8. Cipruskoporsó (2003)

Poirot (David Suchet) igazi lovag: állandóan fiatal hölgyek pártfogójául szegül. Ezúttal Elinor Carlisle (Elisabeth Dermot-Walsh) a kedvezményezett, akinek nagy szüksége van a segítségre, ugyanis kettős gyilkossággal vádolják. Szerencséjére Poirot meg van győződve az ártatlanságáról, és lehetősége nyílik megmenteni a hölgyet a bitótótól.

Cipruskoporsó (2003)

7. Paddington 16:50 (2004)

Miss Marple (Geraldine McEwan) a vagyonos Crackenthorpe családnál kutat egy holttest után, mivel a környéken egy barátnője szemtanúja volt egy gyilkosságnak egy elhaladó vonaton, a holttestet pedig csakis a Cackenthorpe villában rejthették el. A nyomozásban segítségére siet egy csinos hölgy, Lucy Eyelesbarrow, akit nem mellesleg a Britain’s Got Talent tehetségkutató műsor egyik kedvelt zsűrije, Amanda Holden alakít.

Paddington 16:50 (2004)

6. Nyaraló gyilkosok (2001)

Nem sok szórakoztatóbb dolog lehet Poirot (David Suchet) számára, mint a tény, hogy amerre megy, mindig gyilkosságokba botlik. Még a pihenését is megzavarja egy csábító fiatal hölgy bizarr halála, mely arra készteti az utánozhatatlan bajusz tulajdonosát, hogy nyaralás ide vagy oda, megtalálja az igazságot.

Nyaraló gyilkosok (2001)

5. Rejtély az Antillákon (2013)

Miss Marple (Julia McKenzie) is úgy dönt, hogy ráfér a pihenés. Természetesen a helyszín, ahova megérkezik egy puskaporos hordó, mely felrobbanva gyilkosságok sorát szüli. Az első látásra öreg, valójában azonban meglepően talpraesett és találékony Marple akcióba kezd, hogy a gyilkos ne maradhasson büntetlen.

Rejtély az Antillákon (2013)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·