FILMEZZUNK.HU
Minden idők 12 legjobb filmje Agatha Christie művei alapján

Minden idők 12 legjobb filmje Agatha Christie művei alapján

77743

4. A Bertram Szálló (2008)

Miss Marple-t (Geraldine McEwan) az elegáns szálloda, a Bertram Szálló gyerekkorára emlékezteti, így mikor alkalma nyílik immár idős hölgyként ott megszállni, nem teketóriázik. Megismerkedik a személyzet egy kedves tagjával, Jane-nel (Martine McCutcheon), aki segít neki fényt deríteni a gyilkos kilétére, aki többször is kegyetlenül öl.

A Bertram Szálló (2008)

3. Szunnyadó gyilkosság (2006)

Gwenda Halliday (Sophia Myles), egy vagyonos, fiatal angol kisasszony hazaköltözik Indiából, és spontán megvásárol egy tengerparti házat, ahol azonban hamar rájön, hogy nemcsak hogy ismeri a helyet, de egy terhes emlék kíséri egy régmúltban történt gyilkosságról, melyet természetesen Miss Marple (Geraldine McEwan) göngyölít fel.

Szunnyadó gyilkosság (2006)

2. Macska a galambok között (2008)

Amikor egy keleti országban forradalom tör ki, a fiatal trónörökösnőt, Sharista hercegnőt egy neves angol leánynevelő intézet igazgatónője, Miss Bulstrod (Harriet Walter) és az iskolában tanító tanárok gondjaira bízzák. Az intézet azonban korántsem olyan biztonságos, mint ahogy azt gondolták: az egyik tanárt ugyanis brutálisan meggyilkolják, és ez még csak a kezdet. Az összekuszálódott szálakat csak Poirot (David Suchet) szürke agysejtjei képesek kibogozni.

Macska a galambok között (2008)

1. Függöny: Poirot utolsó esete (2013)

A mesterdetektív (David Suchet) napja immár leáldozott. Betegsége tolószékbe kényszeríti, és érzi, hogy nincs sok ideje hátra. Ebben a szomorú helyzetben találkozik szintén megöregedett barátjával, Hastings kapitánnyal. Poirot szürke agysejtjei azonban nem rozsdásodtak be, így amikor a titokzatos bűntények pont ott szaporodnak meg, ahol ő lassú halálát várja, még egy utolsó erőfeszítést tesz, hogy a méltó ellenfélnek bizonyuló gyilkos kilétére fényt derítsen, mielőtt túl késő lenne.

Függöny: Poirot utolsó esete (2013)

//Jana//

Emlékszel még a csodálatos Sharon Stone-ra? Az Elemi ösztön 65 éves sztárja ennyit változott

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·