FILMEZZUNK.HU

Keanu Reeves ismét jelesre vizsgázott emberségből!

4593

Keanu Reeves ismét jelesre vizsgázott emberségből!

A színész ott segít, ahol tud. Lassan Dunát lehetne rekeszteni az olyan történetekkel, amelyek Keanu Reeves nagyságát hirdetik. De mit tehetnénk, ha napjaink egyik legnépszerűbb hollywoodi sztárja valóban egy remek fickó a hétköznapokban is? Számtalan sztori kering a neten arról, hogyan segített ki valakit a bajban, mennyire nagyvonalú volt egy forgatáson a munkatársaival vagy épp milyen közvetlen a rajongókkal. Most épp egy színésztársa, Octavia Spencer osztott meg egy kedves történetet róla.

Keanu Reeves ismét jelesre vizsgázott emberségből!

Az eset jó húsz évvel ezelőtt történt meg, amikor Keanu Reeves épp fürödhetett a dicsfényben a Mátrix sikere miatt. Ő akkoriban már a legnagyobb hollywoodi sztárok sorát gyarapította, míg Octavia Spencer még csak bontogatta a szárnyait. A színésznő ekkor még inkább csak epizódszereplő volt néhány TV-sorozatban. Octavia Spencer épp egy meghallgatásra készült, úton volt egy szövegkönyvért, amiből fel kellett készülnie. Éppen ezért nem is öltözött ki különösebben, saját bevallása szerint csak a kedvenc melegítőnadrágja és kissé szakadt iskolai pulcsija volt rajta – alatta meg semmi.

Autójával épp Beverly Hillsen hajtott keresztül, amikor az felmondta a szolgálatot. Az út közepén robbant le, ő pedig ott állt a formálódó dugó legelején. A környékbeli éttermek teraszain csak bámulták őt az emberek, mögötte pedig vad dudálásba kezdtek a türelmetlen autósok. Ekkor lépett oda hozzá egy fickó napszemüvegben és bukósisakkal a kezében.

A színésznő egyből felismerte, hogy Keanu Reeves az illető, aki barátságosan megkérdezte, segíthet-e neki, mire ő rávágta, hogy naná. Keanu Reeves oda is pattant az autó mögé és míg Octavia Spencer a volánnál ülve kormányzott, ő lassan félretolta a lerobbant autót az útról. Persze az emberek amint meglátták, hogy ki sietett a színésznő segítségére, mindjárt sokkal segítőkészebb lett mindenki. Újabb példája annak, hogy a gazdagság és népszerűség nem száll mindenki fejébe, és a sikerek ellenére is a földön lehet maradni, és meg lehet maradni egy közvetlen, kedves embernek.

Így néz ki a Steven Seagal ritkán látott fia: nagyon kevés felvétel van Kentaro Seagal-ról

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·