FILMEZZUNK.HU

Felismeri? Ő volt Szép Heléna a Trója című filmből

11808

Felismeri? Ő volt Szép Heléna a Trója című filmből

Ma egy olyan ikonikus filmről fogunk beszélni, amely a görög mitológia egyik legnagyobb történetét elevenítette meg a mozikban. Igen, a Trója című produkciót idézzük fel, amely hatalmas népszerűséget szerzett az évek során. Ebben a klasszikusban egy különleges szépségű és tehetséges színésznő játszotta Szép Helénát.

Trója (Troy, 2004)

A Trójában mindenkit levett a szépségével a lábáról

A nagy volumenű alkotásban Szép Helénát Diane Kruger alakította. A német származású színésznő rendkívüli tehetségével és vonzó megjelenésével hódította meg a nézők szívét. Bár a Trója volt az egyik legismertebb szerepe, Diane Kruger számos más film- és televíziós produkcióban is szerepelt, így szilárdan helyet foglal a színészi ranglétrán.

Felismeri? Ő volt Szép Heléna a Trója című filmből - Diane Kruger

Elképesztően jól tartja magát mind a mai napig

Diane Kruger a Trója után olyan filmekben tűnt fel, mint a Nemzet aranya, Nicolas Cage mellett, a Tarantino által rendezett Becstelen Brigantyk, vagy a 2019-ben bemutatásra kerülő izgalmas kém-thriller, A kém lelke. A színésznő kiváló alakításai és sokoldalú tehetsége miatt több alkalommal is elnyerte a kritikusok és a közönség elismerését.

Felismeri? Ő volt Szép Heléna a Trója című filmből - Diane Kruger

Férjével, a The Walking Dead sztárjával, Norman Reedus-szal

Diane Kruger stílusa és eleganciája szintén megkapta a figyelmet a vörös szőnyegen. Rendszeresen jelenik meg a divatvilágban legnagyobb eseményein, és a világhírű tervezők ruháit viseli. A divat szerelmeseinek inspirációt jelenthet a stílusával és az elképesztően karizmatikus megjelenésével.

Már 68 éves Ornella Muti, a 80-as évek olasz szexszimbóluma – A színésznő még mindig gyönyörű


Article Tags: · · · ·