FILMEZZUNK.HU
A Krokodil Dundee két sztárja így néz ki most, majd 4 évtizeddel a film után

A Krokodil Dundee két sztárja így néz ki most, majd 4 évtizeddel a film után

40784

A Krokodil Dundee két sztárja így néz ki most, majd 4 évtizeddel a film után

Az 1986-ban bemutatott Krokodil Dundee című ausztrál film óriási sikert aratott világszerte, így Magyarországon is. A főszerepet Paul Hogan alakította, az akciósztár még a Golden Globe-díjat is megkapta az alakításáért. A nagy sikerre való tekintettel 1988-ban kijött a film második, majd 2001-ben a harmadik része. Partnere a filmekben Linda Kozlowski volt, akivel a forgatáson úgy össze is gabalyodtak, hogy nem sokkal később össze is házasodtak.

Paul Hogan

Paul Hogan az első rész megjelenésekor 47 esztendős volt, a legtöbben a mai napig a Krokodil Dundee-filmekkel azonosítják őt, egyébként az első, második és a harmadik rész forgatókönyvét is ő írta. Bár a veterán színészt nálunk a Krokodil Dundee-filmekkel azonosítják, Ausztráliában elismert komikus.

Akkor és most: Így néznek ki ma a Krokodil Dundee sztárjai

Még saját műsora is volt, a The Paul Hogan Show 1973 és 1984 között futott. 2016-ban még egy hatalmas elismerést is kapott, neki ítélte oda az ausztrál filmes szakma a Longford Lyell Awardot, ezt a kitüntetést azok a filmesek kaphatják, akik hosszú távon letettek valamit az asztalra. Amikor átvette a díjat, poénkodott is azzal, hogy ő olyan, mint egy egyslágeres előadó, hiszen a világ nagy részén az emberek csak egy filmből ismerik.

Linda Kozlowski

A Linda Kozlowski-val való házassága 23 évig tartott, ugyanis 2014-ben sajnos beadták a váló keresetet és külön utakon folytatták útjukat. Paul Hogan most 83 éves, míg Linda a 64 életévében jár.

Nem hiszünk a szemünknek! Úgy lefogyott a 240 kilós színész, hogy elképesztő pasi lett belőle

(Via Femina)


Article Tags: · · ·