FILMEZZUNK.HU
Matthew Perry állandóan szorongott a Jóbarátok felvételei előtt

Matthew Perry állandóan szorongott a Jóbarátok felvételei előtt

1599

Matthew Perry állandóan szorongott a Jóbarátok felvételei előtt

Ha nem jöttek be a poénok a közönségnek, a Chandlert alakító színész szinte teljesen összeomlott. Matthew Perry éveken keresztül komoly szorongással küzdött a Jóbarátok szinte minden egyes epizódjának felvétele előtt, írja a CNN.

Matthew Perry elárulta, hogy állandóan szorongott a Jóbarátok felvételei előtt

A sorozatban Chandler Binget alakító színész csak nehezen tudott megbirkózni azzal a feszültséggel, amit az élő közönség előtti felvétel jelentett neki. Perry úgy érezte, hogy szabályosan belehal “minden egyes este” a rá nehezedő nyomásba. A 2023-ban tragikus hirtelenséggel elhunyt színész a saját képességeivel nem volt kibékülve, ráadásul a szorongása csak fokozódott, ha a közönség nem nevetett a poénjain.

Matthew Perry 24 éves korában kapta meg a sitcom egyik főszerepét. Chandler Bing szarkasztikus karakterének lényegét a rövid, de csípős beszólások adták, ám sokszor egyáltalán nem volt olyan rózsás a hangulat a kulisszák mögött, mint ahogy a képernyőn tűnt. A Jóbarátok: Újra együttben Perry elmesélte, hogy ha elmaradt egy-egy poén kapcsán a közönség nevetése, izzadni és görcsölni kezdett, végül pedig teljesen kiborult. 2016-ban ráadásul a BBC-nek nyilatkozva azt is elmondta, hogy abból az időszakból három évre, nagyjából a 3. és 6. évad közötti időszakra szinte egyáltalán nem emlékszik alkohol- és kábítószer-függősége miatt.

Mickey Rourke sármos arcát brutálisan tönkretette a plasztika – 71 évesen így néz ki az egykor jóképű színész

(Via Szeretlek Magyarország)


Article Tags: · ·