FILMEZZUNK.HU

Mel Gibson ritkán látott fia mintha az apja tökéletes mása lenne

15403

Mel Gibson ritkán látott fia mintha az apja tökéletes mása lenne

Nem sokan tudják, hogy a 68 éves színésznek, Robyn Moore-ral való első házasságából született fia, Milo Gibson nemrég betöltötte a harmincegyet. Az ifjú Gibson csupán néhány évvel ezelőtt tűnt fel a nyilvánosság előtt, amikor 2016-ban úgy döntött, hogy édesapja nyomdokaiba lép és ő is színészi karrierbe kezd. Milo az apja kiköpött mása, így nem meglepő, hogy sármos külsejével minden nő szívet megdobogtatja.

Milo Gibson

Milo Gibson 1990-ben született Mel Gibson és Robyn Moore hatodik gyermekeként. Kaliforniában, Malibuban nőtt fel, a középiskolában pedig amerikai focizott. Villanyszerelőnek tanult és évekig a szakmájában dolgozott. Igazi lázadó kamasz lett belőle. Aztán évről-évre, egyre jobban hasonlítani kezdett édesapjára, főleg a tekintetük, így jó adottságaiból kifolyólag, úgy döntött, hogy egy régi álmát valóra váltja, ezért beiratkozott egy drámatagozatra.

Milo Gibson

Végül öt évvel ezelőtt belevetette magát a filmiparba, így szerepet kapott egy nagyjátékfilmben. Egy nemrég megjelent magazinban Milo azt nyilatkozta, hogy reméli sikerül kilépnie édesapja árnyékából. Első filmje az apja által rendezett “A fegyvertelen katona” volt, amiben Lucky Fordot alakítja. Hát nem kiköpött Mel Gibson?

Milo Gibson

Mel Gibson ritkán látott fia mintha az apja tökéletes mása lenne

Van egy horrorfilm Sylvester Stallonétől, amit valószínűleg még sosem láttál

(Via Femcafé.hu)


Article Tags: · · ·