FILMEZZUNK.HU
Sean Hepburn Ferrer

Ő Audrey Hepburn fia: Sean a mai napig próbálja fenntartani anyja örökségét

15875

Ő Audrey Hepburn fia: Sean a mai napig próbálja fenntartani anyja örökségét

Ha fel kéne sorolnunk, kik voltak a 20. század leggyönyörűbb színésznői, a listára Audrey Hepburn is felkerülne. Ártatlan őzikeszemeivel és kiváló színészi alakításával emberek millióit hódította meg. A legendás sztár szép filmes karriert futott be, de a legnagyobb álma mindig is az volt, hogy egy szép és boldog családban élhessen, erről fia, Sean Hepburn Ferrer mesélt.

Sean Hepburn Ferrer kicsiként

Mel Ferrerhez 1954-ben ment hozzá, de a férfi a fia szerint nehéz esetnek számított, túlságosan is neurotikus személyiség volt, állandóan a tökéletességet hajszolta, és olykor dühkitörései is voltak. Végül 1968-ban elváltak, rá egy év múlva Hepburn Andrea Dotti felesége lett, ám ez a házasság sem volt idilli.

Sean Hepburn Ferrer bevallotta, hogy mostohaapja gyakran más nők mellett kereste a boldogságot, állítólag körülbelül kétszáz idegen hölgy társaságában kapták le a lesifotósok a 13 évig tartó házasságuk ideje alatt. Még ha nem is volt intim kapcsolata mind a kétszáz nővel, ez még így is kimagasló számnak számít.

Sean Hepburn Ferrer

Sean Hepburn Ferrer felnőttként

Sean elmondta, Andrea bár jó mostohaapaként viselkedett, sokat játszottak együtt, de a férfit nem a monogám életstílus jellemezte. Audrey Hepburnnek több vetélése is volt élete során, így amikor Dottitól terhes lett, elővigyázatosságból otthon maradt, és szinte az ágyát sem hagyta el. Eközben az orvos férje Rómában bulizott megállás nélkül. Végül a cselédjük köpte be a férfit.

1980-ban a holland színész, Robert Wolders párja lett, akivel halála napjáig együtt is maradtak. Bár sosem házasodtak össze, Hepburn a férjeként tekintett rá, ráadásul kölcsönösen törődtek egymással, ő volt a színésznő számára az igazi.

Kizárt, hogy ráismersz! Így néz ki ma a legendás sorozatsztár, Lorenzo Lamas

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·