FILMEZZUNK.HU
Alig, hogy bemutatták, már be is jelentették A holnap háborúja folytatását!

Chris Pratt főszereplésével jön A holnap háborúja 2. része!

4686

Chris Pratt főszereplésével jön A holnap háborúja 2. része!

2021-ben 200 millió dollárért vásárolta meg az Amazon a Paramounttól az eredetileg mozikba szánt A holnap háborúját. A Chris Pratt főszereplésével készült időutazós, idegen inváziós sci-fi/akciófilm 2021. július másodikán debütált a Prime Videón. Az Egyesült Államok legnagyobb nemzeti ünnepe, a függetlenség napja előtt bemutatott film volt a legnézettebb tartalom volt a streamingplatformon az ünnepi hétvégén, így nem meglepő, hogy az Amazonnál már a folytatáson dolgoznak.

A The Tomorrow War

A második rész rendezői székébe ismét Chris McKayt (LEGO Batman: A film) ültetnék, akinek ez volt az első élőszereplős nagyjátékfilmje, a forgatókönyv írására pedig újra Zach Deant akarják szerződtetni. De természetesen A holnap háborúja szereplőgárdáját is visszavárják, így Pratt mellett Yvonne Strahovskit, Betty Gilpint, Sam Richardsont, Edwin Hodge-ot és az Oscar-díjas J.K. Simmonst is újra láthatnánk majd. A folytatásról még tárgyal a streamingszolgáltatóját nagy erőkkel (és még nagyobb összegekkel) fejlesztő Amazon és a filmet gyártó Skydance, de valószínűleg meg fognak állapodni egymással.

A holnap háborújában Chris Pratt egy olyan háborús veteránt alakít, aki 2050-es évek elejére utazik, hogy segítsen a világ végével fenyegető idegen lények elleni küzdelemben.

Martin Sheen és felesége 63 éve élnek boldog házasságban: így ismerkedtek meg

(IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·