FILMEZZUNK.HU
Ő az a férfi, akinek sikerült meghódítani Halle Berry szívét

Ő az a férfi, akinek sikerült meghódítani Halle Berry szívét

1548

Ő az a férfi, akinek sikerült meghódítani Halle Berry szívét

Egy énekes rabolta el a csodaszép színésznő szívét. Halle Berry Hollywood egyik leggyönyörűbb nője, így nem csoda, hogy sok férfi rajong érte a mai napig. Több embernek sikerült az évek alatt meghódítania szívét, ám a párkapcsolatai végül mindig kudarcba fulladtak, három válás is a háta mögött van már. Harmadik férjével, Oliver Martinezzel 2015-ben ment tönkre a házasságuk, egy évvel később mondták ki a válásukat.

Sajnos három házassága is kudarcba fulladt eddig a színésznőnek

Az 56 éves színésznő még 2020. augusztus 16-án, a születésnapjának hétvégéjén posztolt egy sejtelmes felvételt az ágyból, amelyen két ember lábfeje kulcsolódott össze. A fotó egyik szereplője értelemszerűen az Oscar-díjas sztár volt, de a rejtélyes férfi kilétére akkor még nem jöttek rá. Nos, a kíváncsi rajongóknak nem sokat kellett találgatniuk, hiszen a színésznő nem sokkal utána az Instagramon jelentette be, hogy Van Hunt zenész az új kedvese. A férfi nevével ellátott pólót viselve tette ezt meg, a kép alá pedig csak annyit írt: “most már mindannyian tudjátok”. A szöveg mellé odatett egy szív és egy lábfej emojit is.

Ő az a férfi, akinek sikerült meghódítani Halle Berry szívét - Van Hunt

Van Hunt és Halle Berry

Van Hunt a ’90-es évek óta zenéléssel foglalkozik, olyan legendák hatottak a stílusára, mint David Bowie, Iggy Pop vagy Prince. Vérbeli zenei virtuóz, több hangszeren játszik, például gitáron, szaxofonon, zongorán, dobon és basszusgitáron. 2006-ban Grammy-díjat nyert a Legjobb R&B előadás – duó vagy csoportos kategóriában, az elismerést a Family Affair című dalért kapta, amit Joss Stone-nal és John Legenddel készített.

Ő az a férfi, akinek sikerült meghódítani Halle Berry szívét - Van Hunt

A világ egyik legszebb színésznője ki sem mert mozdulni otthonról az elrontott szépészeti műtét után

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·