FILMEZZUNK.HU
A világ egyik legszebb színésznője ki sem mert mozdulni otthonról az elrontott szépészeti műtét után - Priyanka Chopra

A világ egyik legszebb színésznője ki sem mert mozdulni otthonról az elrontott szépészeti műtét után

722

A világ egyik legszebb színésznője ki sem mert mozdulni otthonról az elrontott szépészeti műtét után

Évekre és sok-sok korrekciós műtétre volt szüksége, hogy meggyógyuljon lelkileg. Priyanka Chopra, a világhírű indiai színésznő, aki Hollywoodot is meghódította, egy őszinte interjúban beszélt arról, hogy elrontott orrműtétje mennyire megviselte a mentális egészségét.

A világ egyik legszebb színésznője ki sem mert mozdulni otthonról az elrontott szépészeti műtét után - Priyanka Chopra

A 40 éves színésznő elmondta, hogy nem sokkal azután, hogy 2000-ben ő lett a Miss World szépségverseny nyertese, egy régóta nem múló felső légúti betegséggel keresett fel egy orvost. A kivizsgáláskor kiderült, hogy Priyanka orrpolipja lehet a felelős a fennálló tünetekért, ezért úgy döntött megműtteti azt.

„Nyugodtan veselkedtem neki, hiszen rutinműtétnek számított, de a sebészek hibáztak. Nagyon sötét időszak kezdődött az életemben. Emlékszem, édesanyám elborzadt arcára, amikor levették a kötést. Az arcom teljesen másképp nézett ki, és én nagyon mély depresszióba zuhantam.”

Chopra, aki 2018-ban ment feleségül a Jonas Brothersből ismert 30 éves Nick Jonashoz, hozzátette, hogy később három különböző filmből rúgták ki, emiatt teljesen elkeseredett, hiszen azt hitte, hogy színészi karrierje már azelőtt véget ért, mielőtt elkezdődhetett volna. Priyanka ki sem mozdult otthonról. Látva szenvedését, az apja, aki maga is orvos, arra biztatta, hogy végeztessen el egy korrekciós műtétet. Végül több helyreállító beavatkozás után a színésznő mostanra úgy érzi, hogy normalizálódott a helyzete, és el tudta fogadni, hogy soha többé nem az az arc fog rá visszanézni a tükörből, aki korábban.

„Eltartott néhány évig, de most, amikor tükörbe nézek, már nem lepődöm meg, megbékéltem ezzel a kissé más énemmel. Ez az én arcom, ez az én testem. Lehet, hogy hibás vagyok, de én, én vagyok.”

Sylvester Stallone elképesztően őrült horrorfilmet szeretne készíteni Rambo módra

(Via Hirado.hu)


Article Tags: · ·