FILMEZZUNK.HU
Meglepő kérdést kapott Jack Nicholson a riportertől. A színész válasza az egész világot megrázta!

Évtizedeken át mindenki hazudott neki – Így tudta meg Jack Nicholson, hogy ki az anyja

4010

Évtizedeken át mindenki hazudott neki – Így tudta meg Jack Nicholson, hogy ki az anyja

Évtizedeken át mindenki hazudott neki. Az egyik leghíresebb hollywoodi színész, Jack Nicholson, 37 éves korában tudta meg, hogy az a nő, akiről egész életében azt gondolta, hogy a nővére, tulajdonképpen a saját biológiai anyja. Egy világ omlott össze benne!

A híres színész, Jack Nicholson gyerekkora akkoriban egészen átlagos volt. Fiatalon dolgozni kezdett egy cégnél, ahol felfedezték tehetségét, és arra buzdították, hogy próbálkozzon meg a színészkedéssel. Amikor már 37 éves volt, sikerült befutnia; és ez volt az az időszak, amikor élete legnagyobb titkára derült fény, méghozzá egy újságíró által.

A színész ekkor jött rá arra, hogy idősebb nővére, June, valójában a saját édesanyja, és évtizedeken át mindenki hazudott neki. Amikor ugyanis ő terhes lett, még csak 16 éves volt, a szülei pedig azért, hogy elkerülje a megaláztatást, és saját karriert építhessen, saját fiukként nevelték fel unokájukat. Azonban sosem tudott erről beszélni vérszerinti anyjával, mert mire ez kiderült, az anyukája és a nagymamája is meghalt már.

“Nem esett jól, hogy csak most tudtam meg, de nem lehet tudni, hogyan reagáltam volna rá, ha fiatalabb koromban mondják el. Sőt, hálás lehetek Ethelnek és June-nak azért, amit ezt tették értem”

– mondta Nicholson.

“Az egyetlen érzésem jelenleg a hála, a szó legszorosabb értelmében, az életemért. Ha June és Ethel nem lett volna annyira eltökélt, nem jöttem volna világra. Ezektől a nőktől kaptam ajándékba az életet, és remekül neveltek. Nyilvánvalóvá tették az önellátásom szükségszerűségét”

– mondta a legendás színész.

Tudta? Bud Spencer képzett gyakorló helikopter és repülőgép pilóta is volt

(Via Joy.hu)


Article Tags: ·