FILMEZZUNK.HU
Joshua Peck

Nem hiszünk a szemünknek! Elképesztően sármos színész lett a Drake és Josh pufi gyereksztárjából

5252

Nem hiszünk a szemünknek! Elképesztően sármos színész lett a Drake és Josh pufi gyereksztárjából

Joshua Peck volt a bájos, dagi gyerek a Nickelodeon Drake és Josh című tévésorozatából. Joshua New York Manhattan negyedében született. Születésekor szülei nem voltak házasok. Josht zsidó származású édesanyja, Barbara nevelte fel. Biológiai apját soha nem ismerte. Gyermekkorában asztmával küzdött, ezért sokat volt otthon. Akkor látta azokat a régi sorozatokat, filmeket, amelyek korai karrierjét ihlették.

Joshua Peck

Joshua Peck

A Drake és Josh bemutatója óta Peck felnőtt, megnősült, és egy Max nevű fiú büszke apja lett. Peck élvezi a gyermeknevelést, és gyakran megosztja tapasztalatait követőivel.

“Soha nem találkoztam apámmal, és féltem, hogy nem tudom, hogyan kell majd csinálni”

– osztotta meg Peck.

“Köszönöm, hogy megtanítottál rá, Max.”

2017-ben youtube csatornát indított és év végére már több mint 2 millió feliratkozója lett, így széles körben ismert vlogger lett, humor kategóriában.

Joshua Peck

Ez ismét beindította filmes karrierjét, sok felkérést ugyan visszautasított, de számos filmben szerepelt ennek ellenére is, noha egyik sem volt főszerep. Nagy álma volt, hogy egyszer híres színész legyen de 2019-ben már inkább a humoristák és a vloggerek világa vonzotta jobban, mint a színészet.

Ő volt Will Smith cuki kisfia a Boldogság nyomában című filmben – Így néz ki napjainkban!


Article Tags: · ·