FILMEZZUNK.HU
Kiderült, hogy miért ment tönkre Brad Pitt és Angelina Jolie házassága

Kiderült, hogy miért ment tönkre Brad Pitt és Angelina Jolie házassága

1345

Kiderült, hogy miért ment tönkre Brad Pitt és Angelina Jolie házassága

A külső szemlélőnek úgy tűnhetett, hogy a 60 éves Brad Pitt és a 48 éves Angelina Jolie voltak a tökéletes hollywoodi álompár, de a színfalak mögött már korán elkezdődtek a viszályok.

Angelina Jolie és Brad Pitt

Angelina Jolie és Brad Pitt válása nem volt mindennapi

Pitt és Jolie a Mr. és Mrs. Smith forgatásán találkoztak, amikor még Jennifer Aniston házas volt. Végül 2004-ben lettek egy pár, de csak tíz évvel később 2014-ben házasodtak össze, majd 2016-ban el is elváltak. A legfrissebb információk szerint kapcsolatuk végének egyik oka az lett, hogy megengedték gyermekeiknek, hogy otthonukban ők “uralkodjanak”, ami bennfentesek szerint több dadát is arra késztetett, hogy felmondjanak. Ennek az lett a következménye, hogy a házasságuk utolsó évében Jolie bátyját, Jamest kellett megkérni, hogy költözzön hozzájuk és vigyázzon a gyerekekre.

A Daily Mail által megkérdezett források szerint ez volt az utolsó csepp a pohárban. Pitt és neje ekkor már külön szobában aludtak, és napközben is alig voltak együtt. Később megkezdődött a harc a gyerekek felügyeletéért, ekkor még nyolc és 15 év közöttiek voltak. Most már csak hárman – a 16 éves Shiloh, valamint az ikrek, a 14 éves Knox és Vivienne – 18 év alattiak. Emiatt viszont Jolie-nak továbbra is Los Angelesben kell maradnia. A csata tehát folytatódik.

Vin Diesel élete szerelme igazi bombázó – A gyönyörű Palomával 17 éve elválaszthatatlanok egymástól

(Via SzeretlekMagyarország)


Article Tags: · · ·