FILMEZZUNK.HU
Vin Diesel élete szerelme igazi bombázó – A gyönyörű Palomával 15 éve elválaszthatatlanok

Vin Diesel élete szerelme igazi bombázó – A gyönyörű Palomával 17 éve elválaszthatatlanok egymástól

11270

Vin Diesel élete szerelme igazi bombázó – A gyönyörű Palomával 17 éve elválaszthatatlanok egymástól

Vannak színészek, akik többféle szerepben megcsillogtatják tehetségüket, és szinte lehetetlen őket beskatulyázni, mások inkább egyféle műfajban gyártják sorra az újabbnál újabb filmeket. Az elmúlt évtizedekben több színész került a legnagyobb akciósztárok közé, köztük van Vin Diesel, aki elsősorban a Halálos iramban filmsorozattal vált világsztárrá.

Paloma Jiménez

Vin Diesel sosem rajongott a hollywoodi románcokért, 2006-ban a Towleroad.com-nak adott interjújában elmondta, inkább Európában kereste a szerelmet, ahol kevesebben ismerték fel. 2007-ben sodorta össze az élet Paloma Jiménez modellel, akiről még azt sem árulta el, hogyan, milyen módon ismerkedtek meg. Ez egy nagyon szimpatikus húzás tőle, hogy az életük legemlékezetesebb és legintimebb pillanatait megtartják saját maguknak. Még arról sem nyilatkoztak soha, hogy házasok, vagy csak élettársi kapcsolatban élnek.

Paloma Jiménez

2008-ban született meg első gyermekük, Hania, azóta még két gyerkőcöt vállaltak, Vincent 2010-ben, Pauline 2015-ben született. A legkisebbet Paul Walkerről keresztelték el. Köztudott, hogy Diesel és Walker úgy szerették egymást, akár a testvérek.

Paloma Jiménez

Paloma Jiménez

Paloma Jiménez

Jennifer Aniston elárulta, hogy hogyan tudja megőrizni 54 évesen a lenyűgöző fizikumát

(Via Femina.hu)


Article Tags: · ·