FILMEZZUNK.HU
Egy középiskolás lány elhívta Dwayne Johnsont a sulibálba - a válaszára tényleg nem számított

Egy középiskolás lány elhívta Dwayne Johnsont a sulibálba – a válaszára tényleg nem számított

21026

Egy középiskolás lány elhívta Dwayne Johnsont a sulibálba – a válaszára tényleg nem számított

Megint mindenki a Szikláért van oda. Egy amerikai lány gondolt egy nagyot. Közzé tett a Twitteren egy videót, amelyben arra kérte Dwayne Johnsont, menjen el vele az iskolai bálba. Telt-múlt az idő, és A Szikla nem reagált – amiben persze nincs semmi meglepő. Egy pénteki napon Katie és osztálytársai épp a következő órára készültek, amikor megszólalt az iskolai hangosbemondó. Nem hittek a fülüknek: maga Dwayne Johnson beszélt.

Egy középiskolás lány elhívta Dwayne Johnsont a sulibálba - a válaszára tényleg nem számított

“Köszöntöm a Stillwater és Környéke Középiskola diákjait. Talán már rájöttetek, hogy Dwayne Johnson beszél, más néven A Szikla, megint más néven a barna pasi, aki a filmekben ugrál.”

A színész ezután elmondta, hogy egy nagyon különleges ifjú hölgynek szeretne üzenni.

“Katie, biztos vagyok benne, hogy most nagyon zavarban érzed magad. De el akartam mondani, milyen jó fej vagy, amiért meghívtál a bálra.”

A Szikla azzal folytatja, hogy sajnos nem tud elmenni az eseményre, mert az új filmjét forgatja. Az igazi meglepetés azonban csak ezután jött:

“Viszont mivel most már jó barátok vagyunk… van egy különleges ajándékom.”

A sztár kibérelt egy mozit Katie lakóhelyén másnapra, és arra biztatta a lányt, hogy vigye el a legjobb barátait, családtagjait, és akit csak akar, hogy megnézzék Johnson új filmjét. Mindent a színész fizet, beleértve a büfét is. Összesen 232 helyet foglalt le, úgyhogy ha Katie akarja, az egész iskolát elviheti.

Átok ült a Lee családon? Bruce Lee és fia, Brandon Lee élete is tragikus véget ért

(Via SzeretlekMagyarország)


Article Tags: ·