FILMEZZUNK.HU
Mark Wahlberg a jövőben Isteni üzeneteket szeretne közvetíteni a filmjeivel

Mark Wahlberg a jövőben Isteni üzeneteket szeretne közvetíteni a filmjeivel

2580

Mark Wahlberg a jövőben Isteni üzeneteket szeretne közvetíteni a filmjeivel

Mark Wahlberg amerikai színész egy friss interjúban beszélt keresztény hitéről és arról, hogy az miképpen befolyásolta karrierjét. „Isten folyamatosan megáldott, és ide vezetett engem” – fogalmazott az EWTN-nek.

Igaz történet alapján készített keresztény filmet Mark Wahlberg - Itt az előzetes hozzá!

„Na de nem azért, hogy csak fejlődjek és fejlődjek és tovább dolgozzak Mark Wahlberg személyén, hanem azért, hogy az Ő munkáját végezzem. Megadta nekem azokat a képességeket és eszközöket, amelyekkel közvetíteni tudom azt az üzenetet, amit szeretne, hogy elmondjak”

– folytatta. Az 52 éves színész korábban elismerte, hogy számos korábbi filmje egyáltalán nem az Isten iránti tisztelet jegyében született, de most azon dolgozik, hogy ezen változtasson. Wahlberg és Mel Gibson a legutóbb közösen készítették a “Stu atya” című életrajzi filmet, amely Stuart Long atya, a bokszolóból lett pap élettörténetét dolgozza föl. A katolikus Wahlberg elmondta, hogy úgy látja, Isten hívta el arra, hogy leforgassa a filmet.

„Nem tudtam, hogy egy világjárvány alatt adjuk majd ki a filmet; csak annyit tudtam, hogy el kell készítenem és ez a küldetésem. Most még nagyobb szükség van rá, mint korábban bármikor. Remélem sok embernek fog segíteni.”

– magyarázta a színész.

A 2000-es évek elején Stu atya bokszolóként aratott nagy sikert, karrierjének azonban egészségügyi problémák miatt vége szakadt. Ezután egy rövidebb filmrendezői karrierbe vágott, illetve klubokban dolgozott kidobóként. Stu ateistának vallotta magát egészen addig, amíg halálközeli élményben nem volt része, ami őt a katolicizmushoz felé vezette, később pedig katolikus papként folytatta életútját. 2014-ben hunyt el. Wahlberg azzal zárta az interjút, hogy reméli, hogy a film arra ösztönzi majd az embereket, hogy a megváltáson keresztül helyreálljanak, függetlenül attól, milyen múlt van a hátuk mögött.

„Az embereknek szüksége van a hitre és a reményre. A fiataloknak tudniuk kell, milyen igazi férfinak lenni. És sorolhatnánk még millió okot. Csak kapcsold be a híradót, ahová csak nézünk, ott vannak az okok előttünk, hogy az embereket arra bátorítsuk, higgyenek és legyen reménységük.”

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a „Stu atya” egy valós eseményeken alapuló vallási dráma, amelynek a szereplői között nem kisebb nevek szerepelnek, mint Mark Wahlberg és Mel Gibson.

“Isten igéje legyen a központja egy családnak!” – Kirk Cameron

(Via Hetek.hu)


Article Tags: · · · · · · · ·