FILMEZZUNK.HU
"Isten igéje legyen a központja egy családnak!" - Kirk Cameron

“Isten igéje legyen a központja egy családnak!” – Kirk Cameron

2041

“Isten igéje legyen a központja egy családnak!” – Kirk Cameron

Egy hivatalos filmes gálán adott tanácsot az Otthagyottak című elragadtatásról szóló filmsorozat főszereplője, Kirk Cameron a gyereknevelésről.

10 híresség, aki áttért a kereszténységre

A hívő színész azt mondta, hogy első sorban nagyon fontos, hogy a szülők magabiztosak, tiszta szívűek legyenek tele hittel, hiszen így jó példák tudnak lenni a gyermekeik számára és jó eséllyel ők is követni fogják őket ebben.

“Másodszor nagyon fontos, hogy legyen egy jó, erős kapcsolatunk a gyermekünkkel, hiszen rengeteg gyerek megy tévútra és az ilyen helyzetekben mindig látszik, hogy a szülőkkel való kapcsolata igencsak megromlott. Végül azt ajánlom, hogy Isten igéje legyen a középpontban egy családban és az alapján tanítsák a gyermekeket a szülők.”

– jelentette ki a színész, aki szerint a jelenlegi generáció nagyon szenved, mert nem találja az identitását.

"Isten igéje legyen a központja egy családnak!" - Kirk Cameron

“Fel kell tenni magunknak a kérdést, hogy a nemünk, a származásunk, a kinézetünk, a tehetségünk vagy a pénzünk határozza meg az identitásunkat? Végül rá kell jönnünk, hogy Isten mondja meg kik vagyunk.”

– mondta a színész. Majd kitért egy, a közelmúltban bemutatott nagyszerű keresztény sportfilmre, az “Overcomer” című produkcióra is. A film egy sikeres iskolai edző történetét meséli el, aki elveszti az állását a rossz gazdasági helyzet miatt, majd identitás válságba kerülve Istenben találja meg a megoldást.

“Azért szeretem ezt a filmet, mert teljesen az Pál Efézusbelieknek írt levelén alapul. Teljesen a szentírás áll a film központjában és ráadásul egy olyan témát dolgoz fel, amely a gyerekeket is nagyon érinti.”

– mondta végül Kirk Cameron.

Arnold Schwarzenegger-t a súlyos beteg Bruce Willisről kérdezték – Őszintén válaszolt

(Via Hit Rádió)


Article Tags: · ·