FILMEZZUNK.HU
Alisan Porter gyönyörű nővé érett: Így néz ki most a Huncutka sztárja

Alisan Porter gyönyörű nővé érett – Így néz ki most a Huncutka sztárja

3556

Alisan Porter gyönyörű nővé érett – Így néz ki most a Huncutka sztárja

Szinte nincs év, hogy ne láthatnánk a tévében Huncutka szívszorító történetét, nem csoda, hiszen nem mindennapi történet az övék. A kislány és édesapja hajléktalanként tengetik a mindennapjaikat és a mindennapi megélhetésükért bűnöznek. Majd jön a nagy terv: az édesapa meglátja a lehetőséget, hogy lánya a legnagyobb anyagi biztonságban nőhessen fel. Hogy hogyan? Ezt azok kedvéért most nem áruljuk el, akik még ezek után nézik majd meg a filmet. Egy biztos, az 1991-ben forgatott film főszerepe világhírnevet hozott a hajfürtjeinek köszönhetően is különleges Alisan-nek.

Huncutka, azaz Alisan Porter

Alisan Porter és James Belushi a Huncutka című filmben

Huncutka, azaz Alisan Porter ma már kétszeres édesanya, és nem színésznőként csinált szép karriert! Huncutka a filmet követően is keresett színésznő lett, felnőttként pedig számos musicalben is megmutathatta magát. Ennek apropóján adott ki egy zenei albumot 2009-ben és énekesnőként kezdte építeni a karrierjét.

Huncutka, azaz Alisan Porter

A nagy áttörést a 2016-os esztendő hozta meg a számára: elindult a The Voice nevű tehetségkutatóban, ahol Christina Aguilera be is válogatta a csapatába. Alisan Porter pedig olyan teljesítményt nyújtott a műsorban, hogy végül meg is nyerte azt! Amire azonban legalább ennyire büszke lehet: ma is gyönyörű nő, csak úgy, mint a gyermekei, a “kis Huncutkák”!

Huncutka, azaz Alisan Porter

Huncutka, azaz Alisan Porter

Ő Terence Hill ritkán látott fia – Friss fotókon az 54 éves Jess Girotti

(Via Erdekescikkek)


Article Tags: · · · · ·