FILMEZZUNK.HU
Hivatalossá vált, jön a Végső állomás 6!

Megkezdődött a forgatás, jön a Végső állomás 6. része!

8582

Megkezdődött a forgatás, jön a Végső állomás 6. része!

Vajon hányan emlékeznek még a prekognitív képességekkel rendelkező tiniket felvonultató különös horrorfilmre, amelyben Devon Sawa alakította Alex Browningot, egy középiskolás diákot, aki becsapja a halált, miután egy látomásban átéli, hogy repülőgépe egy mechanikai hiba miatt felrobban. Browning leszáll a járatról, és többen is követik, ezáltal megmenekülnek, de hamarosan rá kell jönniük, hogy a Halált mégsem lehet ilyen könnyen kijátszani.

Jön a Végső állomás 6!

Ez a koncepció annyira jól bevált, hogy a 2000-es megjelenését követően további 4 rész is elkészült még belőle. Legutóbb 2011-ben kaptunk egy új epizódot, azóta viszont csend honolt a franchise körül, de ez annak is köszönhető, hogy a legutóbbi filmben úgy tűnt szépen keretbe foglalták a történetet. Ezek szerint mégsem akarták, hogy a sztori a fiók mélyén szenderüljön mély álomra, mivel bombaként robbant a hír, hogy leforgatnak egy újabb részt, amely a hatodik lesz a sorban. A Warner Bros. és a New Line Cinema közös produkciója lesz az új horror, és a Final Destination: Bloodlines címet kapta, a rendezői széket pedig Zach Lipovsky és Adam B. foglalhatta el. A munkálatoknak már neki is vágtak, a héten elstartolt a forgatás, a producer, Craig Perry pedig megerősítette, hogy 2025-ben ülhetnek be majd rá a rajongók.

„A járványok és sztrájkok hosszú, kemény időszakát követően az első napot végre teljesítettük. 2025-ben lesz a franchise első részének megjelenésének 25. évfordulója. Ezt az alkalmat egy újabb világméretű mozibemutatóval megtisztelni – ráadásul IMAX-ben – ritka és csodálatos dolog.” – írta Perry a Facebook-fiókján (a Bloody Disgustingon keresztül).

Meglepő! Tom Cruise eredeti neve köszönőviszonyban sincs a mostanival

(Via Esport1.hu)


Article Tags: · · ·