FILMEZZUNK.HU
Egy nő megtudta, hol lakik Pierce Brosnan - Azóta rettegésben tartja őt és a családját

Egy nő megtudta, hol lakik Pierce Brosnan – Azóta rettegésben tartja őt és a családját

1458

Egy nő megtudta, hol lakik Pierce Brosnan – Azóta rettegésben tartja őt és a családját

A színész malibui háza előtt táborozott le egy nő, aki rendszeresen fenyegető üzeneteket nyom Pierce Brosnan kezébe. Az egykori James Bond és családja hetek óta rettegésben él egy bizonyos Michelle Welch Mulready miatt, aki éjt nappallá téve a színész háza előtt leselkedik, várva, hogy valaki kijöjjön onnan.

A mai napig odáig vannak egymásért - Szívhez szóló szavakkal köszöntötte Pierce Brosnan a feleségét a születésnapján

Brosnan megelégelte a zaklató jelenlétét, ezért panaszt nyújtott be a Los Angeles-i legfelsőbb bíróságon: „a házam előtt parkolva zaklat engem, a családomat és a vendégeimet” – írta indoklásában a hollywoodi sztár. A dokumentumok szerint a nő szeptember 5. óta a kocsijában lakik a színész háza előtt. Brosnan kétszer is felhívta a seriff irodáját, hogy kezdjen valamit a zaklatóval, de végül kénytelen volt bírósághoz fordulni és távoltartási végzést kérni. Mint kiderült, Michelle Welch Mulready eredetileg Dick Van Dyke-ot kereste a környéken, de amikor rájött, hogy Pierce Brosnan házánál van, úgy döntött ott marad.

„Adott nekem két furcsa bankjegyet, azt mondta, hogy 1500 dollárra van szüksége új gumiabroncsokra, és adott egy rajzot, amit rólam készített”

– áll a színész beadványában. A távoltartási végzés nemcsak a Mamma Mia! sztárját, hanem feleségét, az aktivista és újságíró Keely Brosnant és két fiukat is védi. A bírósági végzés értelmében Mulreadynek tilos zaklatni, megfélemlíteni, illetve közvetlenül vagy közvetve kapcsolatba lépni Brosnannal és családjával; valamint megtiltja, hogy bármilyen módon hozzáférjen a címükhöz vagy tartózkodási helyükhöz. Azt is elrendelték, hogy 400 méteres távolságot tartson Brosnan otthonától, autójától és munkahelyétől, valamint gyermekei iskolájától.

Ilyen kocsikkal furikázik – A legendás Arnold Schwarzenegger és az ő autói

(Via hirado.hu)


Article Tags: · ·