FILMEZZUNK.HU
Owen Wilson otthagyta barátnőjét, miután a nő teherbe esett a színész gyerekével

Owen Wilson otthagyta barátnőjét, miután a nő teherbe esett tőle

3649

Owen Wilson otthagyta barátnőjét, miután a nő teherbe esett tőle

Ez nem volt szép tőle. Amikor Owen Wilson megtudta, hogy az akkori barátnője, Varunie Vongsvirates gyereket vár tőle, gyorsan úgy döntött, hogy végleg kilép az életéből. De nemcsak, hogy nem kereste többé a nőt, még a telefonszámát is megváltoztatta, hogy Vongsvirates se tudja elérni őt.

Owen Wilson otthagyta exbarátnőjét, miután a nő teherbe esett a színész gyerekével

A sztár bizarr reakciójáról a terhességgel kapcsolatban egy bennfentes azt mondta a Radar Online-nak:

„Amikor Varunie elmondta Owennek, hogy terhes, ő nem örült neki, és ez volt az utolsó alkalom, amikor beszéltek egymással. Megváltoztatta a telefonszámát. Soha nem találkozott a lányával, és nem szólt róla, hogy megváltoztatja a telefonszámát”

– mondta a bennfentes. De Vongsvirates elhatározta, hogy megszüli a gyereket, és így is tett, annak ellenére, hogy nem kapta meg azt a támogatást a színésztől, amire szüksége lett volna. 2018. október 9-én megszületett Lyla Aranya Wilson, de az édesapja soha nem látogatta meg őt. Annak ellenére, hogy Vongsvirates biztosította, hogy Wilson a gyermeke apja, úgy tűnt, a színész nem hisz neki. Amikor figyelmen kívül hagyta Vongsvirates állításait, a nő kénytelen volt apasági tesztet végezni bizonyításképpen. Eközben a színészhez közel álló források szerint Wilson azt tervezte, hogy ha a teszt pozitív lesz, anyagi támogatást nyújt a gyerek felneveléséhez.

„Ha egy apasági teszt megállapítja, hogy Wilson a gyerek apja, akkor eleget tesz minden kötelezettségének, hogy eltartsa a gyermekét”

– mondta a bennfentes a People magazinnak. A teszt pozitív lett, de úgy tűnt, Wilsont még ez sem győzte meg teljesen. Ennek ellenére úgy döntött, hogy havi 25 ezer dollárt szán a gyerek gondozására, valamint az anyának is megtéríti az apasági teszt elvégzésének költségeit. Ugyanakkor fedezte egy dúla és egy ápolónő költségeit is, de ezután megerősítette, hogy semmilyen kapcsolatot nem akar fenntartani a lányával az anyagi támogatáson kívül. Wilson kijelentette, hogy még mindig nem biztos benne, hogy valóban ő az apa, és nem akarja látogatni a gyereket.

Owen Wilson otthagyta exbarátnőjét, miután a nő teherbe esett a színész gyerekével

Vongsvirates érthető módon megbántódott a színész válasza miatt, valamint azért, mert Wilson tulajdonképpen elutasította a gyermekét, és nem volt hajlandó találkozni vele. A nő a Daily Mailnek elmondta, hogy Wilson a születése óta egyetlen egyszer sem látta Lylát.

„Soha nem találkozott vele. Anyagilag segít, de ez soha nem erről szólt. Lylának szüksége van egy apára. Ironikus, hogy Owen folyton apaszerepeket kap a filmjeiben, de még soha nem találkozott a saját lányával.”

– mondta. Miután Vongsvirates is úgy nőtt fel, hogy csak egy szülője volt, tökéletesen megértette, milyen fájdalmat fog érezni a lánya, amikor elég idős lesz ahhoz, hogy megértse, mi hiányzik az életéből. Még mindig abban reménykedik, hogy Wilson egy nap rájön erre, és megadja Lylának azt a szeretetet, amit megérdemel az édesapjától.

Owen Wilson otthagyta exbarátnőjét, miután a nő teherbe esett a színész gyerekével

„Varunie édesanyja még kislánykorában elhunyt. Tudja, milyen egy szülővel felnőni. Nem akarja, hogy a lányával is ez történjen”

– magyarázta egy, az édesanyához közel álló forrás. A nő továbbra is csak egyetlen dolgot kér Wilsontól:

„Látnod kellene a lányodat, hihetetlen gyerek, tényleg sokat veszítesz. Pont úgy néz ki, mint te”

– mondta Vongsvirates a Daily Mail szerint. Az 54 éves színésznek két másik gyereke is van korábbi élettársairól, és róluk mindig nagy szeretettel beszél. Ha azonban a lányáról van szó, inkább hallgat. Pedig Lyla biztosan jobbat érdemel ennél. Megérdemli, hogy az apja ugyanúgy szeresse őt, mint a féltestvéreit.

Cara Delevingne elmegyógyintézetbe került – Sokkoló fotók kerültek elő a színésznőről

(Via Twice.hu)


Article Tags: · ·