FILMEZZUNK.HU
Egy valóságos izomkolosszussá gyúrta magát Chris Hemsworth a Thor 4-re

Tudta? Chris Hemsworth egy hatalmas hazugságnak köszönhetően kapta meg Thor szerepét

7466

Tudta? Chris Hemsworth egy hatalmas hazugságnak köszönhetően kapta meg Thor szerepét

Thor szerepének megszerzéséhez a Bosszúállókban a színésznek egy kis trükkhöz kellett folyamodnia. Hemsworth kicsivel több, mint 190 centi magas, míg a meghallgatáson 185 centi volt a magasságkorlát (a rendező nem akarta, hogy egy nagy képernyős Thor mellett  eltörpüljön a többi szereplő). Ennek eredményeként Chris Hemsworth hazudott a magasságáról.

11 őrült szuperhős képesség, amit a színészeknek meg kellett tanulniuk

Végül a legnagyobb bevételi sikert hozó szerepe lett Chris-nek Thor a Marvel-moziuniverzum filmjeiben: Thor (2011), Bosszúállók (2012), Thor: Sötét világ (2013), Bosszúállók: Ultron kora (2015), Thor: Ragnarök (2017), Bosszúállók: Végtelen háború (2018) és Bosszúállók: Végjáték (2019). A filmes sorozatnak köszönhetően Hemsworth a világ egyik legjobban fizetett férfiszínészévé vált.

Színészi pályáját 2002-ben kisebb televíziós sorozatokban kezdte meg. 2004-től 2007-ig az Otthonunk című sorozatban szerepelt. Filmes karrierje 2009-ben indult el. Ekkor kapta meg első hollywoodi szerepét a Star Trekben. 2010-ben már főszerepet játszott Sean Bean oldalán a Ca$h – A visszajáró című amerikai krimiben. 2011-ben a Marvel-képregény alapján, Kenneth Branagh rendezésében készült Thor főszerepét játszhatta el. Innentől pedig nem volt megállás ahhoz, hogy napjaink egyik, ha nem a legfelkapottabb színészévé váljon.

Charlie Sheen zavarba jött a nézők előtt – Le kellett állítani a forgatást


Article Tags: · ·