FILMEZZUNK.HU
Hihetetlen család 3: Jöhet a folytatás?

Hihetetlen család 3: Jöhet a folytatás?

9071

Hihetetlen család 3: Jöhet a folytatás?

A Hihetetlen család 3. részére valószínűleg minden Pixar-rajongó vágyik, főleg miután Mr. Irdatlanék második kalandjának sikerült a lehetetlen és felülmúlták az első részt. A szuperhős család 14 hosszú év után tért vissza a képernyőkre. A várva várt folytatás 1,24 milliárd dollárt keresett a világ minden táján és nem mellesleg elképesztő kritikai sikernek is örvendett. Szóval ezek után joggal merülhetett fel sokakban a kérdés, hogy mikor tér vissza újra a kedvenc Pixar-családunk?

Még most is rekordokat döntöget a Hihetetlen család folytatása

De miről is szólna a Hihetetlen Család 3? Rengeteg történeti szál létezhetne a folytatásra, de mi tűnhet vajon a legjárhatóbb útnak? Ötletesebbnél ötletesebb karakterek tömkelege tűnhet fel a filmben – a szuperhősök listája kimeríthetetlennek tűnik. Az Entertainment Weekly egyik interjújában John Walker producer elárulta, hogy “nem zárja ki a lehetőségét egy harmadik filmnek is“. Sőt, az animációs filmeket rendező Brad Bird is nyilatkozta, hogy “már felmerült a harmadik résznek a lehetséges történetszála“, de egyelőre többet nem szeretett volna mondani a rendező.

Az első és a második rész között 14 év telt el, és bár reméljük, hogy egy harmadik filmre nem kell 2032-ig várnunk, még nem világos, hogy mikor számíthatunk rá. Annyi biztosnak tűnik, hogy jön a harmadik rész, de hogy mikor, arról még nem történt hivatalos bejelentés. Amint ez megtörténik, az elsők között fogunk beszámolni róla!

Michael Keaton elárulta, milyen volt Jack Nicholsonnal együtt játszani a Batmanben

(Via digitalspy.com)


Article Tags: · ·