FILMEZZUNK.HU
Brendan Fraser és Leslie Mann

Az őserdő hőse két sztárja így néz ki most, 27 évvel a film bemutatója után

10613

Az őserdő hőse két sztárja így néz ki most, 27 évvel a film bemutatója után

Az őserdő hőse 1997-ben bemutatott amerikai filmvígjáték, Brendan Fraserrel és Leslie Mann-nel a főszerepben. A filmet a George of the Jungle című 1960-as években vetített rajzfilmsorozat alapján készítették. A film anyagilag sikeres volt, bár a kritikák fogadtatása felemás a filmet illetően. A történet szerint George (Brendan Fraser), Tarzan késői utóda szenvedélyes szerelemre lobban a gyönyörű Ursula (Leslie Man) iránt. Felcsillan számára a modern városi élet kényelmének lehetősége, végül mégis úgy dönt, visszatér a dzsungelbe, hogy elűzze a könyörtelen orvvadászokat, és megvédje barátait: Ape-et, a bölcs majmot, Tookie Tookie madarat és Shepet, a megbízható elefántot.

Brendan Fraser és Leslie Mann

A főszerepet alakító Brendan Fraser a 2000-es évek egyik legnépszerűbb színésze volt, ma már eltűnt a reflektorfényből. Fraser olyan filmekben nyűgözte le hölgyrajongóit az Őserdő hősén kívül, mint az 1999-ben bemutatott A múmia című kalandfilm és folytatásai. De játszott Liz Hurley-vel A bájkeverő című vígjátékban, Michael Caine oldalán A csendes amerikai című drámában, vagy az Utazás a föld középpontja felé című kalandfilmben. Az egykori szívtipró az elmúlt tíz évben azonban eltűnt a reflektorfényből, leginkább mellékszereplőként volt látható itt-ott egy-egy filmben. Idén azonban a Bálna című filmjével visszatért és Oscar-díjat nyert zseniális alakítása miatt.

Brendan Fraser és Leslie Mann

Leslie Mann karrierje 17 éves korában, televíziós reklámokkal kezdődött. Leginkább filmvígjátékokban szerepelt, ismertebb filmjei közé tartozik A kábelbarát (1996), a már említett Az őserdő hőse (1997), az Apafej (1999) és a 40 éves szűz (2005). Férje Judd Apatow rendező, akit A kábelbarát forgatásán ismert meg. Két gyermekük van, Maude és Iris Apatow, mindketten szerepeltek szüleik Felkoppintva (2007), Ki nevet a végén? (2009) és 40 és annyi (2012) című filmjeiben.

Brendan Fraser és Leslie Mann

Tom Hardy felesége igazi bombázó – Már 15 éve bolondul gyönyörű feleségéért


Article Tags: · · ·