FILMEZZUNK.HU
James McAvoy érdekességek

James McAvoy – 8 meglepő érdekesség a születésnapját ma ünneplő színészről

13463

James McAvoy érdekességek

James Andrew McAvoy a legkiemelkedőbb skót színészek közé tartozik. Színészi pályafutása még kamaszként, 1995-ben kezdődött a The Near Room című filmmel, s jó pár kevésbé elismert és sikeres alkotás után egy szempillantás alatt berobbant a köztudatba. 2007-ben szerepelt a Vágy és vezeklés című filmben Keira Knightley oldalán, s alakításáért Golden Globe-díjra jelölték. James McAvoy a napokban ünnepli születésének a 45. évfordulóját, melynek alkalmából bemutatunk róla néhány érdekességet, amivel eddig még biztosan nem találkoztál.

Transz (Trance, 2013)

1. 7 éves korától szülei válása miatt nagyszülei nevelték.

2. Több, mint hat éven át a Pace Youth Theatre tagja volt, ahol Mhari Gilbert tanította, s 2000-ben végezte el a Skót Királyi Zene- és Drámaakadémiát.

James McAvoy érdekességek

3. Egy ideig színházban és tévésorozatokban láthatta őt a közönség, feltűnt többek között Steven Spielberg szériájában, Az elit alakulatban (Band of Brothers) is.

4. A Narnia krónikái (2005) című film forgatásán a felnőttek egyre többet káromkodtak, Georgie Henley bevezetett egy káromkodás-perselyt, aminek James McAvoy volt a legfőbb adományozója.

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · ·