FILMEZZUNK.HU
Most ünnepli 66. születésnapját Andie MacDowell – Íme 10 meglepő érdekesség a bájos színésznőről

Most ünnepli 66. születésnapját Andie MacDowell – Íme 10 meglepő érdekesség a bájos színésznőről

2205

Andie MacDowell érdekességek

Andie MacDowell 20 évesen az Elite modellek egyike, később a Calvin Klein cég szupermodellje volt, és mai napig exkluzív szerződés köti a L’Oréal kozmetikai céghez. Ám mióta 1984-ben eljátszotta Jane-t az aktuális Tarzan-feldolgozásban, főfoglalkozású színésznőként ismert. A csodálatos színésznő a napokban ünnepli 66. születésnapját, melynek alkalmából itt az ideje egy picit jobban megismerkedni vele.

10 híresség, akik alkoholista szüleik miatt szenvedtek gyerekkorukban

1) Andie MacDowell a dél-karolinai Gaffneyben született, Pauline “Paula” Johnston (született Oswald), zenetanár és Marion St. Pierre MacDowell lányaként.

2) A színésznő ereiben angol, német, skót, ír és wales-i vér is csörgedezik.

Andie MacDowell érdekességek

3) Andie a Winthrop Főiskolára járt két évig, majd egy ruházati butikban és egy étteremben dolgozott, hogy pénzt gyűjtsön arra, hogy New Yorkba költözhessen és karriert építsen.

4) Karrierjét modellként kezdte: 1978-ban szerződést kötött a New Yorki Elite Model Management nevű céggel, majd a ’80-as évek elején a Vouge magazin modelljeként lehetett látni. Emellett az Yves Saint Laurent, Vassarette, Armani parfümreklámjaiban és olyan divattervezők, mint Bill Blass vagy Anne Klein hirdetéseiben tűnt fel.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·